Ρονάλντο: Πούλησε τις μετοχές του στην Κρουζέιρο, σειρά έχει η Βαγιαδολίδ

Ρονάλντο: Πούλησε τις μετοχές του στην Κρουζέιρο, σειρά έχει η Βαγιαδολίδ

Newsroom
Ρονάλντο

bet365

Ο Ρονάλντο πούλησε την Κρουζέιρο όπως έκανε γνωστό η ίδια η ομάδα με την ανακοίνωση της μεταβίβασης των μετοχών της.

Μετά από περίπου δυόμιση χρόνια ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Ρονάλντο πούλησε τις μετοχές που είχε στην Κρουζέιρο, την ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ίδιου του βραζιλιάνικου κλαμπ, νέος μεγαλομέτοχός του είναι η εταιρεία BPW Sports που πήρε στην κατοχή της το 90% των μετοχών της ομάδας που είχε η Tara Sports Brazil πληρώνοντας αντίτιμο ύψους 109 εκατ. ευρώ. Αν πάνε όλα καλά και ολοκληρωθεί η μεταβίβαση, ο Ρονάλντο θα παραμείνει μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας.

«Ίσως κάποιοι φίλοι της Κρουζέιρο να ήταν σκληροί απέναντί μου, αλλά αυτό δεν με απασχολεί. Ξέρω πως οι περισσότεροι είναι ευγνώμονες σε μένα γιατί επανέφερα την ομάδα στη μεγάλη κατηγορία και το διεθνές προσκήνιο. Ο στόχος μου επετεύχθη. Ήθελα να την ξαναφέρω στην πρώτη κατηγορία και την κατάλληλη στιγμή να την πουλήσω στον κατάλληλο άνθρωπο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Βραζιλιάνος θρύλος στην συνέντευξη Τύπου για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ομάδας, με τον ίδιο να προαναγγείλει και την πώληση των μετοχών στην Βαγιαδολίδ, όπου έχει στην ιδιοκτησία του το 51% των μετοχών του κλαμπ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα