Μαρέσκα: «Ο Γκουαρδιόλα φροντίζει να αποδίδουν καλύτερα ακόμα και οι εργάτες στην αποθήκη»

Μαρέσκα: «Ο Γκουαρδιόλα φροντίζει να αποδίδουν καλύτερα ακόμα και οι εργάτες στην αποθήκη»

bet365

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Πεπ Γκουαρδιόλα ο Έντσο Μαρέσκα, στις δηλώσεις μετά την παρουσίασή τους ως ο νέος προπονητής της Λέστερ.

Ο Έντσο Μαρέσκα παραχώρησε δηλώσεις στο «Gazzetta dello Sport» στο πλαίσιο της παρουσίασής του ως ο νέος προπονητής της Λέστερ, στις οποίες μίλησε με τα καλύτερα λόγια και αποθέωσε τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο πρώην βοηθός του Πεπ στη Μάντσεστερ Σίτι αφού κατέκτησε μαζί του το τρεμπλ πήρε την απόφαση να δοκιμάσει την τύχη του ως πρώτος προπονητής, αναλαμβάνοντας τη δύσκολη αποστολή να επαναφέρει τις Αλεπούδες στην Premier League μετά τον οδυνηρό υποβιβασμό τους.

Υπενθυμίζουμε πως ο Μαρέσκα είχε περάσει από τα μέρη μας, καθώς είχε αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού τη σεζόν 2009-10.

«Ο Γκουαρδιόλα είναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου, ένας μαέστρος που όμοιός του δεν υπάρχει και για αυτόν ο κάθε μουσικός είναι θεμελιώδης και φροντίζει ώστε όλοι να αισθάνονται άνετα και να αποδίδουν όσο καλύτερα μπορούν. Είτε είναι ποδοσφαιριστής, είτε προπονητής, είτε μόλις ήρθες για δουλέψεις στην αποθήκη. Η αρμονία είναι απαιτούμενη και χαρακτηρίζει όλη την ομάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 43χρονος τεχνικός της Λέστερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα