Τότεναμ: Πέρασε ιατρικά ο Μάντισον

Τότεναμ: Πέρασε ιατρικά ο Μάντισον

bet365

Ο Τζέιμς Μάντισον πέρασε το πρώτο μέρος των ιατρικών του εξετάσεων και σε μερικές ώρες αναμένεται να επισημοποιηθεί η μεταγραφή του από την Λέστερ στην Τότεναμ.

Η πρώτη επιθυμία του Άγγελου Ποστέκογλου ως προπονητής της Τότεναμ θα ικανοποιηθεί. Ο Ελληνοαυστραλός κόουτς ζήτησε τον Τζέιμς Μάντισον και η διοίκηση των Σπερς ήρθε σε συμφωνία με τη Λέστερ, αντί ενός ποσού κοντά στα 50 εκατομμύρια ευρώ.

Ο διεθνής Άγγλος μεσοεπιθετικός πέρασε ήδη την πρώτη φάση των απαραίτητων ιατρικών εξετάσεων και τις επόμενες ώρες αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές και να ανακοινωθεί η μεταγραφή με κάθε επισημότητα.

Οι Αλεπούδες τον απέκτησαν το 2018 από τη Νόριτς αντί 25 εκατομμυρίων ευρώ και την τελευταία του σεζόν μέτρησε 32 εμφανίσεις, δέκα γκολ και εννέα ασίστ. Συνολικά με τη Λέστερ μέτρησε 203 συμμετοχές, σκόραρε 55 γκολ και μοίρασε 41 ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα