Λίβερπουλ: Μένει για άλλον έναν χρόνο ο Σαλάχ

Λίβερπουλ: Μένει για άλλον έναν χρόνο ο Σαλάχ

Newsroom
Η Αλ Ιτιχάντ θέλει να κάνει τον Σαλάχ τον πιο ακριβοπληρωμένο στον πλανήτη

bet365

Καμία σκέψη περί αποχώρησης του από το «Άνφιλντ» δεν κάνει ο Μο Σαλάχ με τον Αιγύπτιο άσο να αναμένεται να μείνει στη Λίβερπουλ και την επόμενη σεζόν.

Δεν το κουνάει από το Μέρσεϊσαϊντ ο Μοχάμεντ Σαλάχ! Παρά τα συνεχή δημοσιεύματα και το μεγάλο ενδιαφέρον από τη Σαουδική Αραβία ο Αιγύπτιος άσος δεν αναμένεται να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το «Atlhetic» ο Σαλάχ δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο αποχώρησης του από τη Λίβερπουλ καθώς θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο. Ο Αιγύπτιος άσος θέλει να κάνει δυναμικό comeback την επόμενη αγωνιστική περίοδο και σύμφωνα με τους Άγγλους βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του Σλοτ ο οποίος αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ.

Ο Σαλάχ είχε έναν έντονο διάλογο με τον Γιούργκεν Κλοπ στο τελευταίο παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ και μάλιστα ο Αιγύπτιος παρουσιάστηκε φανερά εκνευρισμένος και μετά το τέλος της αναμέτρησης, τονίζοντας χαρακτηριστικά «Αν μιλήσω σήμερα, θα βάλω φωτιές»!

Την ίδια ώρα, οι Σαουδάραβες έχουν αποδεχτεί οριστικά ότι ο Σαλάχ δεν θα αποχωρήσει φέτος από τη Λίβερπουλ, ωστόσο κρατάνε ανοιχτή την «πόρτα», έχοντας την πρόθεση να «χτυπήσουν» την επόμενη σεζόν, όταν και θα ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του Αιγύπτιου με τους «reds».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα