Αγγλικός «εμφύλιος» για την αποκάλυψη του Αλόνσο: Σίτι, Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ θέλουν τον Φρίμπονγκ

leverkusen_sad

bet365

Μάχη για τον Τζέρεμι Φρίμπονγκ της Μπάγερν Λεβερκούζεν αναμένεται να δώσουν οι Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ.

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες αποκαλύψεις της Μπάγερ Λεβερκούζεν φέτος. Ο Τζέρεμι Φρίμπονγκ έχει καταφέρει να εκτοξεύσει τις μετοχές του φέτος και να γίνει ένας εκ των πιο κομβικών ποδοσφαιριστών του Τσάμπι Αλόνσο σε αυτή την ιστορική σεζόν που διανύουν οι «ασπιρίνες».

Αναπόφευκτα ήδη έχουν ξεκινήσει να τον... καραδοκούν μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ. Για την ακρίβεια, όπως αποκαλύπτει η BILD τρεις μεγάλοι της Premier League έχουν βάλει στο στόχαστρο τους τον Ολλανδό δεξιό φουλ μπακ που βγάζει μάτια γερμανικά γήπεδα.

Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ έχουν «κυκλώσει» την περίπτωση του Φρίμπονγκ και εξετάζουν τις λεπτομέρειες της υπόθεσης του. Η... αστεία ρήτρα -για τα τωρινά δεδομένα- των 35 εκατομμυρίων ευρώ δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στα τρία αγγλικά κλαμπ. Ωστόσο ο Ολλανδός δεν έχει πάρει καμία απόφαση όσον αφορά το μέλλον του, έχοντας καταφέρει να εξελιχθεί και να βελτιωθεί σημαντικά υπό τις οδηγίες του Τσάμπι Αλόνσο.

Ο Φρίμπονγκ διανύει φέτος την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με διαφορά, έχοντας συμβάλλει τα μέγιστα στην απίθανη πορεία της Μπάγερ Λεβερκούζεν με 14 γκολ και 12 ασίστ σε 44 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, παίζοντας στο δεξί άκρο της άμυνας!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα