Καρμιώτισσα: Και τώρα τα τρία συνεχόμενα εντός με την μπάλα παραμονής στα δικά της πόδια

Καρμιώτισσα: Και τώρα τα τρία συνεχόμενα εντός με την μπάλα παραμονής στα δικά της πόδια

Σάββας Νεοκλέους
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ
Η ομάδα των Πολεμιδιών έχει την ευκαιρία με τρια διαδοχικά εντός έδρας παιχνίδια να «κλειδώσει» την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Μετά και την πρόσφατη εκτός έδρας νίκη της επί της Νέας Σαλαμίνας, η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών έχει πάρει βαθιές ανάσες από τη ζώνη του υποβιβασμού έχοντας μία διαφορά 8 βαθμών από τον 6ο του β΄ ομίλου Οθέλλο Αθηαίνου, 9 από την 7η Δόξα Κατωκοπιάς και 14 από την ουραγό ΑΕΖ Ζακακίου.

Μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος απομένουν 8 αγωνιστικές για τον β΄ όμιλο με τους «πορτοκαλί» να έχουν τα τρία επόμενα παιχνίδια στην έδρα τους, στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Αρχής γενομένης από σήμερα, στις 19:00 απέναντι στην ΑΕΛ Λεμεσού, η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών δεν θα θέλει μέσα στο «Στέλιος Κυριακίδης» να χαλάσει ότι έχει κτίσει μέχρι στιγμής σε αυτή τη β΄ φάση του πρωταθλήματος, ως προς την πορεία εκπλήρωσης του στόχου της παραμονής στην Α΄ Κατηγορία.

Πέρα από τους «γαλαζοκίτρινους» της Λεμεσού, η Καρμιώτισσα θα υποδεχθεί Εθνικό Άχνας και Δόξα Κατωκοπιάς στις επόμενες αγωνιστικές, όπου εάν καταφέρει και το απόλυτο βαθμών, να κάνει το 3Χ3=9 βαθμοί, τότε θα ξεγνοιάσει μία και καλή για τον στόχο.

Αυτό το μαξιλαράκι ασφαλείας που έχει τώρα με τη διαφορά 8 βαθμών από τη ζώνη υποβιβασμού ναι με την… ελαφρύνει, κάπως, από άγχος και πίεση, αλλά θα πρέπει να δώσει συνέχεια στη βαθμολογική συγκομιδή και πόσο δε σε αυτό το «πακέτο» τριών αγώνων που είναι εντός έδρας.

Κόντρα στην ΑΕΛ σήμερα θα κυνηγήσει το 9ο τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα που θα την ανεβάσει και άλλο και θα την βοηθήσει ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα