Καρμιώτισσα: Φασούλι το φασούλι γεμίζει το... σακούλι της παραμονής

Καρμιώτισσα: Φασούλι το φασούλι γεμίζει το... σακούλι της παραμονής

Σάββας Νεοκλέους
καρμιωτισσα 4/4
Η βαθμολογική συγκομιδή της Καρμιώτισσας την έχει φέρει πολύ κοντά στο να εξασφαλίσει την παρουσία της στην κατηγορία και τη νέα σεζόν. Στις τελευταίες αγωνιστικές αποδείξει ότι ξέρει να κερδίζει τα δύσκολα ματς και να παίρνει κέρδος από αυτά.

Σε ένα σταθερό δρόμο βαθμολογικής συγκομιδής έχει μπει για τα καλά η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών. Από τη 2η αγωνιστική της β΄ φάσης για τον β΄ όμιλο η ομάδα των Πολεμιδιών δεν έχει ηττηθεί, μετρώντας 3 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες, κάτι που την έχει φέρει σε θέση ασφαλείας ως προς την εκπλήρωση του στόχου παραμονής στην Α΄ κατηγορία.

Η Καρμιώτισσα αυτή τη στιγμή είναι στην 5η θέση του β΄ ομίλου με 32 βαθμούς, έχοντας την ομάδα που είναι μία θέση πιο κάτω και στη ζώνη υποβιβασμού, τη Δόξα Κατωκοπιάς με 25 βαθμούς.

Δόξα, Οθέλλος Αθηαίνου και ΑΕΖ Ζακακίου, είναι οι τρεις ομάδες που είναι στα τελευταία σκαλοπάτια του βαθμολογικού πίνακα, αυτά που οδηγούν στη Β΄ κατηγορία, όπου με την ολοκλήρωση του α΄ γύρου του β΄ ομίλου η Καρμιώτισσα είναι σε μία τέτοια θέση και έχει μία τέτοια διαφορά από αυτές τις ομάδες που πολύ δύσκολα μπορεί να ανατραπεί το σκηνικό στις επόμενες 7 αγωνιστικές.

Δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί ότι με… αυτοκτονία θα πέσει β΄ κατηγορία η Καρμιώτισσα, μιας και έχει δείξει εδώ και αγωνιστικές ότι ξέρει, έχει τον τρόπο να παίρνει σημαντικούς βαθμούς.

Όπως και χθες κόντρα στην ΑΕΛ, όπου έπαιξε όπως έπρεπε και εάν υπήρχε πιο καθαρό μυαλό και πιο ολοκληρωμένες επιθετικές προϋποθέσεις θα μπορούσαν οι «πορτοκαλί» να έπαιρναν και τρίποντο, αν και ο βαθμός ισοπαλίας δεν τους χαλάει.

Η συνέχεια περιλαμβάνει ακόμη δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια για την Καρμιώτισσα (Εθνικό Άχνας και Δόξα Κατωκοπιάς), όπου εάν δεν τα χάσει τότε θα είναι ακόμη πιο ξέγνοιαστη για τον στόχο παραμονής στην Α΄ Κατηγορία.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα