Καρμιώτισσα: Κερδίζοντας σήμερα βάζει και τη… βούλα παραμονής

Καρμιώτισσα: Κερδίζοντας σήμερα βάζει και τη… βούλα παραμονής

Σάββας Νεοκλέους
karmiotissa_13
Την ευκαιρία να… σκοτώσει τις όποιες ελπίδες έχει η Δόξα Κατωκοπιάς για παραμονή στην Α΄ Κατηγορία, έχει σήμερα η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών.

Στις 18:00 στο «Στέλιος Κυριακίδης» οι «πορτοκαλί» φιλοξενούν τη Δόξα στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του β΄ ομίλου για τη β΄ φάση του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Η Καρμιώτισσα είναι στην 5η θέση του ομίλου με 32 βαθμούς, έχοντας μία απόσταση 7 βαθμών από την 6η θέση όπου είναι η σημερινή της αντίπαλος, 25 βαθμούς.

Εάν και εφόσον καταφέρει και εκμεταλλευτεί την έδρα και κερδίσει τον σημερινό αγώνα η Καρμιώτισσα, τότε θα αυξήσει τη διαφορά στους 10 βαθμούς και θα είναι πέρα για πέρα δύσκολο, ως απίθανο, να ανατραπεί το σκηνικό στις πέντε αγωνιστικές που θα απομένουν.

Στα πόδια των παικτών της ομάδας των Πολεμιδιών η παραμονή στην Α΄ κατηγορία και θέλουν να τελειώνουν από σήμερα, μη δίδοντας δικαιώματα και ελπίδες στους αντιπάλους, για τη συνέχεια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα