ΑΕ Λεμεσού: Θα μπορούσε κάποιος να βγει να πει δυο λόγια

ΑΕ Λεμεσού: Θα μπορούσε κάποιος να βγει να πει δυο λόγια

Σάββας Νεοκλέους
ael_30
Σίγουρα τα παιχνίδια που δίνει η ΑΕ Λεμεσού σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας είναι πέρα για πέρα… αδιάφορα.

Παρόλα αυτά, όπως στις προηγούμενες αγωνιστικές, έτσι και σε αυτή που ολοκληρώθηκε χθες, πριν από το παιχνίδι των «γαλαζοκιτρίνων» της Λεμεσού θα μπορούσε να παρουσιαστεί κάποιος στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Cytavision και να παραχωρήσει δηλώσεις.

Μέχρι και το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής, 11ης του β΄ ομίλου με Νέα Σαλαμίνα, πριν από την έναρξη αναμέτρησης μιλούσε στα συνδρομητικά κανάλια που μετέδιδαν ζωντανά τα ματς ο εκπρόσωπος τύπου, Πλουτής Αβραάμ, ο οποίος αποχώρησε την περασμένη βδομάδα με την αλλαγή σκυτάλης της διοίκησης.

Από την περασμένη Πέμπτη (25/04) υπάρχει νέα διοίκηση στο σωματείο της ΑΕΛ, μιας και η θητεία Νίκου Χριστοδουλίδη ολοκληρώθηκε και η σκυτάλη πήγε στα χέρια του Κώστα Κωνσταντίνου και των συνεργατών του.

Ένας εκ των συνεργατών του νέου προέδρου της ΑΕΛ, είναι ο βοηθός προπονητής, Μάριος Νεοφύτου, ενώ στο «Κατωκοπιά - Επιστροφή» χθες για το παιχνίδι με τη Δόξα Κατωκοπιάς ήταν και ο τεχνικός διευθυντής, Ανδρέας Αβραάμ (κεντρική φωτογραφία).

Θα μπορούσε ένας από τους δύο – κατά την άποψη μας – να αποδεχτεί το κάλεσμα του ρεπόρτερ του συνδρομητικού καναλιού που μετέδιδε την αναμέτρηση (είναι και το ίδιο κανάλι που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ΑΕΛ για τα εντός έδρας ματς) να πει δυο λόγια, τουλάχιστον, για το παιχνίδι που θα ξεκινούσε με τη Δόξα Κατωκοπιάς, παρά να κρατηθεί μία στάση ότι δεν θα μιλήσει κάποιος.

Σε κάποια μάζα φίλων της ΑΕΛ δεν θα άρεσε αυτό το σκηνικό, να μην βρεθεί κάποιος από αυτή την ιστορική ομάδα να πει κάτι πριν από παιχνίδι. Όποιος και να αποδεχόταν να μιλήσει θα έβρισκε τον τρόπο να… ντριμπλάρει ερωτήσεις που θα αφορούσαν την επόμενη μέρα της ομάδας, μιας και αυτό το κεφάλαιο είναι καθαρά θέμα του νέου προέδρου και της διοίκησης.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα