Ανόρθωση: Το δεκαήμερο «φωτιά», τα 100 ευρώ από τα διαρκείας, το 1,4 και τα 500 χιλιάρικα

Ανόρθωση: Το δεκαήμερο «φωτιά», τα 100 ευρώ από τα διαρκείας, το 1,4 και τα 500 χιλιάρικα

Πάνος Λάρκος
ανορθωση εισφορές 30
Πολλά τα ανοικτά θέματα στην Ανόρθωση με πρώτο στην ατζέντα το οικονομικό. Αυτό «καίει» και αυτό απασχολεί άπαντες στην ομάδα της Αμμοχώστου. Η διοικούσα επιτροπή είναι λες και «τρέχει» σε μαραθώνιο για να μπορέσει να μαζέψει χρήματα, να κλείσει τρύπες και να αποφύγει η ομάδα κυρώσεις από αφαίρεση βαθμών μέχρι και εμπάργκο μεταγραφών.

Η Ανόρθωση μέσα στις επόμενες 10 μέρες χρειάζεται να μαζέψει ένα ποσό κοντά στο 1,4 εκατομμύρια ευρώ. Τεράστιο ποσό για τόσο μικρό χρονικό διάστημα αλλά η «Κυρία» αν δεν βρει τις λύσεις θα βρει… μπελάδες. Εξαιρετικά σημαντική θεωρείται στην Ανόρθωση η συμβολή του κόσμου μέσω της ανανέωσης των υφιστάμενων κατόχων καρτών διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Προπληρώνοντας οι κάτοχοι διαρκείας 100 ευρώ για την επόμενη σεζόν, βοηθούν την ομάδα να πάρει κάποιες ανάσες. Η Ανόρθωση έχει περίπου 4500 εισιτήρια διαρκείας. Αν καταφέρει να ανανεώσει μεγάλο μέρος εξ αυτών, π.χ. 4000, τότε θα μαζέψει μόνο από τα διαρκείας 400.000 ευρώ. Πόσο πολύ σημαντικό στην όλη προσπάθεια που γίνεται για να αντιμετωπιστούν οι κίνδυνοι που υπάρχουν για τον σύλλογο.

Τα 400 χιλιάρικα ακόμη και να μαζευτούν δεν λύνουν το πρόβλημα αλλά κλείνουν πολλές και σημαντικές τρύπες στην ομάδα.

Τα 10 χιλιάρικα του Δημητρίου

Ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης, Αντώνης Δημητρίου, έχει συνεισφέρει σήμερα το ποσό των 10.000 ευρώ στην προσπάθεια που γίνεται από τον κόσμο για να σωθεί το «Αντώνης Παπαδόπουλος». Χθες, πρόσφερε και ο Τιμούρ Κετσπάγια 1000 ευρώ στην όλη προσπάθεια, ενώ και το πρώην διοικητικό στέλεχος αλλά και αγνός Ανορθωσιάτης, Μιχαλάκης Στεργίδης, πρόσφερε πάνω από 12.000 ευρώ.

Κοντά στο μισό εκατομμύριο

Μέχρι στιγμής από την πρωτοβουλία των «Μαχητών» για την σωτηρία του «Αντώνης Παπαδόπουλος» έχει μαζευτεί το ποσό των 500.000 ευρώ περίπου. Ένα τεράστιο ποσό που μαζεύτηκε σε 8 μόλις ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι ο στόχος για το 1 εκατομμύριο έχει υλοποιηθεί κατά το ήμισυ. Οι εισφορές συνεχίζονται και όλοι ευελπιστούν να μαζευτεί το ποσό και να υλοποιηθεί ο στόχος.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / CHARA SAVVIDES
 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα