Τι αποφάσισε το ΔΣ του σωματείου του Απόλλωνα για το θέμα Φοίβου Βάκη

Τι αποφάσισε το ΔΣ του σωματείου του Απόλλωνα για το θέμα Φοίβου Βάκη

ΑΠΟΛΛΩΝ
Το Gazzetta Cyprus έχει όλες τις πληροφορίες αναφορικά με τη συνεδρία του Απόλλωνα Λεμεσού για το θέμα του Φοίβου Βάκη.

Πραγματοποιήθηκε χθες (30/4) συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου του Απόλλωνα Λεμεσού.

Βασικό θέμα συζήτησης ήταν αυτό που έχει προκύψει εδώ και μέρες με την ανακοίνωση της Apollon Ladies, όπου απαιτεί την παραίτηση του γενικού γραμματέα της ΚΟΠ και προέδρου της επιτροπής ποδοσφαίρου γυναικών, Φοίβου Βάκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η απόφαση που έχει παρθεί από το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου του Απόλλωνα είναι όπως υποβάλει την παραίτηση του ο εκπρόσωπος του Λεμεσιανού συλλόγου στην ΚΟΠ.

Μάλιστα δε, μετά τις μέρες του Πάσχα, το σωματείο με επιστολή και αποδέκτη τον Φοίβο Βάκη θα ενημερωθεί για αυτή την απόφαση και θα περιμένει από τον ίδιο να υποβάλει την παραίτηση του από την ομοσπονδία.

Ο πρόεδρος του σωματείου, Γιώργος Αθηνής, θα ενημερώσει μέσα στα επόμενα 24ωρα τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής εταιρείας, Νίκο Κίρζη, καθώς και τις Apollon Ladies, Ανδρέα Μαραγκό, για αυτή την απόφαση, έτσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, εάν δεν αλλάξει κάτι παρασκηνιακά και μέσα από τις συναντήσεις που θα γίνουν μεταξύ αυτών των ηγετών, τότε ο Φοίβος Βάκη θα τα μαζέψει και θα αποχωρήσει από την ΚΟΠ.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα