Πρωτάθλημα CYTA: Το πρωτάθλημα στον ΑΠΟΕΛ, η τέταρτη θέση στον Άρη Λεμεσού

Newsroom
apoel sygkentrwtiko
Δείτε πως διαμορφώθηκε η τελική βαθμολογία στον πρώτο όμιλο της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος CYTA, μετά το πέρας της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής.

Ο ΑΠΟΕΛ κατέκτησε το 29ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, καθώς ήρθε ισόπαλος 1-1 με την ΑΕΚ Λάρνακας στο «ΓΣΠ», η οποία τερμάτισε στη δεύτερη θέση.

Στο «Στέλιος Κυριακίδης» Πάφος και Ομόνοια έμειναν στο 1-1, στην πρόβα τζενεράλε ενόψει του τελικού κυπέλλου την ερχόμενη εβδομάδα (18/5,20:00). Το «τριφύλλι» τερματίζει στην τρίτη θέση, ενώ η Πάφος εναποθέτει όλες τις ελπίδες για ευρωπαϊκή έξοδο στην κατάκτηση του κυπέλλου την ερχόμενη εβδομάδα, κόντρα στον ίδιο αντίπαλο.

Τέλος, ο Άρης Λεμεσού πέρασε με 4-0 από την έδρα της Ανόρθωσης και εξασφάλισε την τέταρτη θέση στη βαθμολογία. Πλέον, θέλει την κατάκτηση του κυπέλλου από την Ομόνοια, προκειμένου να βγει εκείνος Ευρώπη την επόμενη σεζόν.

Τα τελικά αποτελέσματα της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ

ΑΠΟΕΛ - ΑΕΚ 1-1

Πάφος - Ομόνοια 1-1

Ανόρθωση - Άρης Λεμεσού 0-4

Η τελική βαθμολογία

ΑΠΟΕΛ (73)
AEK Λάρνακας (73)
Ομόνοια (69)
Άρης (65)
Πάφος (62)
Ανόρθωση (53)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα