Ανόρθωση - Άρης Λεμεσού 0-4: Εξασφάλισε την τέταρτη θέση η «Ελαφρά Ταξιαρχία» και περιμένει τον τελικό κυπέλλου

Ο Άρης Λεμεσού επικράτησε της Ανόρθωσης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και εξασφάλισε την τέταρτη θέση στην κατάταξη. Πλέον, θα περιμένει το αποτέλεσμα στον τελικό κυπέλλου ανάμεσα σε Ομόνοια και Πάφο (18/5,20:00) για να δει αν θα παίξει στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν.

Ο Άρης Λεμεσού ήταν ανώτερος και πέρασε εύκολα από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» καθώς κέρδισε την Ανόρθωση με 4-0. Έτσι, «σφράγισε» την τέταρτη θέση στην κατάταξη και πλέον αναμένει να δει ποιος θα είναι ο νικητής στον τελικό κυπέλλου, ο οποίος θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο (18/5,20:00) ανάμεσα σε Ομόνοια και Πάφο. Υπενθυμίζεται ότι αν το τρόπαιο πάει στην Ομόνοια, τότε η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Προβάδισμα δύο τερμάτων για τον Άρη

Το ματς ξεκίνησε με χαμηλούς ρυθμούς, με την πρώτη φάση να καταγράφεται στο 7’, όταν το σουτ του Τεχέρα αποκρούστηκε από τον Βάνα Άλβες με διπλή προσπάθεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 19:11, την ώρα του ματς, έκλεισε η πλατφόρμα της τιτάνιας εκστρατείας των «Μαχητών» για εξόφληση του δανείου της Κτηματικής, στην οποία ανήκει το «Αντώνης Παπαδόπουλος» και οι φίλοι της Ανόρθωσης χειροκρότησαν για την επίτευξη του μεγάλου στόχου που τέθηκε για εισφορές 1 εκατ. Ευρώ. Στο 16’ ο Γκομίς σούταρε από μακριά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μιχαήλ. Οι φιλοξενούμενοι δεν έμειναν εκεί και πέτυχαν το 2-0 στο 38’ με τον Στρούτσκι, το σουτ του οποίου χτύπησε στο πόδι του Αρτυματά, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα.

Έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους οι φιλοξενούμενοι

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο Άρης «κλείδωσε» τη νίκη, καθώς ο Κοκόριν, μετά την πάσα του Αρτυματά, πλάσαρε εύστοχα για το 0-3. Το τέταρτο γκολ για την ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι ήρθε στο 75’, με τον Μπράουν να εξαπολύει ένα εξαιρετικό σουτ και να νικάει τον Μιχαήλ.

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων

Ανόρθωση (Γιάννος Οκκάς): Μιχαήλ, Κίκο, Κορρέα, Αρτυματάς, Κορέια, Τεχέρα (46′ Κωνσταντίνου), Τζουλίου, Παρούτης, Γουαρίς, Ε. Χαραλάμπους (56′ Πιερή), Καστέλ (65′ Γ. Ιωάννου).


Άρης (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Βανά, Γιαγκό (46′ Ουρόσεβιτς), Μουσούντα, Μάτισικ, Σανέ, Νίκολιτς (64′ Σόκε), Στρούσκι (64′ Μπράουν), Μοντνόρ, Μπένγκτσον (77′ Σπόλιαριτς)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα