Άρης Λεμεσού: Τέλος ο Μπρόρσον

Άρης Λεμεσού: Τέλος ο Μπρόρσον

Newsroom
μπρονσον τελος
Ο Άρης Λεμεσού ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Φρανς Μπρόρσον, ευχαριστώντας τον Σουηδό μπακ για την προσφορά του στην ομάδα κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος της Λεμεσού:

«Ο Άρης Λεμεσού ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον κεντρικό αμυντικό Φρανς Μπρόρσον. Ο Σουηδός αμυντικός είχε σημαντική συμβολή στις επιτυχίες της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια.

Ήρθε στον Άρη στη μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου (σεζόν 2021-22) και σε αυτά τα 2.5 χρόνια που ήταν στην ομάδα, κατέκτησε το πρωτάθλημα και το σούπερ καπ, συμμετείχε στα πρώτα Ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας μας στην Ευρώπη και αγωνίστηκε με την πράσινη φανέλα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Μπρόρσον συνδέθηκε με την ομάδα μας και στο αντίο του είχε μόνο καλά λόγια να πει: “Όταν αποφάσισα να έρθω εδώ από τη Σουηδία πολλοί χαρακτήρισαν την απόφαση μου λανθασμένη. Όμως με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την παρουσία μας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, άλλαξαν γνώμη. Ο Άρης έγινε πλέον γνωστός και στην Ευρώπη. Θα θυμάμαι πάντοτε με χαμόγελο τη θητεία μου στον Άρη”. Κλείνοντας ο Μπρόρσον ευχαρίστησε όλους στην ομάδα, συμπαίκτες, προπονητές, φροντιστές και υπαλληλικό προσωπικό.

Με τη φανέλα του Άρη, ο Σουηδός αμυντικός κατέγραψε συνολικά 92 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας ένα γκολ.

Ευχαριστούμε τον Φρανς για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.»

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα