ΑΕ Λεμεσού, Λεβέντης: «Στόχος μας να χτίσουμε μια ομάδα που την χαίρεται ο κόσμος της»

ΑΕ Λεμεσού, Λεβέντης: «Στόχος μας να χτίσουμε μια ομάδα που την χαίρεται ο κόσμος της»

Newsroom
leventis
Ο υπεύθυνος του τμήματος επικοινωνίας της ΑΕΛ, Νικόλαος Λεβέντης, μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή, τόσο για θέματα της επόμενης σεζόν, όσο και για το θέμα του προπονητή μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη και είναι τεράστια τιμή για εμένα να εκπροσωπώ ένα από τα μεγαλύτερα και ιστορικότερα σωματεία στην Κύπρο. Είμαι σίγουρος ότι με την στήριξη του κόσμου μας θα έρθουν καλύτερες μέρες για την ΑΕΛ»

Για τις προσπάθειες της νέας διοίκησης: «Στόχος της νέας διοίκησης είναι η προώθηση της ΑΕΛ σε μια νέα εποχή. Υπάρχουν πράγματα στα οποία νοσείς το σωματείο, δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Η μετάβαση της περσινής χρονιάς ήταν δύσκολη και προβληματική. Το προηγούμενο Δ.Σ. κατάφερε να ανταπεξέλθει να είναι συνεπή στις περισσότερες υποχρεώσεις τους και είναι προς τιμήν τους».

Για την ομάδα: «Στόχος είναι το χτίσιμο ενός συνόλου που θα είναι ανταγωνιστικό και θα χαίρεται την ομάδα ο κόσμος της. Δεν είναι εύκολο να χτιστεί από την μια μέρα στην άλλη».

Τι γίνεται με το θέμα προπονητή; «Είμαστε σε διαβουλεύσεις με άτομα του τεχνικού επιτελείου και με τον Αλέξη Γαρπόζη και με ποδοσφαιριστές του υφιστάμενου ρόστερ. Δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Θέσαμε ένα χρονοδιάγραμμα μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή να έχουν κλείσει η πλείστε εκκρεμότητες».

«Ούτως ή άλλως ολοκληρώνονται αρκετά συμβόλαια. Υπενθυμίζω για το χρονοδιαγράμματα στο οποίο θα κλείσουν αρκετές εκκρεμότητες».

Υπάρχει προτίμηση σε ξένο προπονητή; «Να σεβαστούμε τις διαδικασίες πρώτα και να δούμε τι θα γίνει με τον κύριο Γαρπόζη».

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα