Τέλος ο Τόμοβιτς από την ΑΕΚ Λάρνακας

Τέλος ο Τόμοβιτς από την ΑΕΚ Λάρνακας

Newsroom
ΤΟΜΟΒΙΤΣ
Η ομάδα της Λάρνακας ανακοίνωσε πως δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του 2ου αρχηγού, Νέναντ Τόμοβιτς, τον οποίο και ευχαρίστησε για την συνεισφορά του στον σύλλογο.

Παρελθόν από την ΑΕΚ Λάρνακας αποτελεί εδώ και λίγη ώρα ο Νέναντ Τόμοβιτς. Ο 36χρονος δεύτερος αρχηγός της ομάδας ενημερώθηκε από την διοίκηση πως δεν υπάρχει πρόθεση ανανέωσης της συνεργασίας, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τον σύλλογο ως ελεύθερος.

Συνολικά, σε 102 συμμετοχές με τους Λαρνακείς, πέτυχε 3 γκολ και έδωσε ισάριθμες ασίστ.

Η ανακοίνωση:

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει ότι δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία της ομάδας μας με τον Nenad Tomovic. O 2ος αρχηγός κλείνει με αυτό τον τρόπο την απόλυτα επιτυχημένη παρουσία του στην ομάδα μας.

Μια παρουσία που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2021, με τον συνολικό απολογισμό του Σέρβου κεντρικού αμυντικού να καταγράφει 102 συνολικά συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και 3 γκολ. Ο Νenad αποτέλεσε έναν από τους βασικούς συντελεστές στην παρουσία της ομάδας μας στις εγχώριες διοργανώσεις, καθώς και στην περσινή ανεπανάληπτη πορεία μέχρι την φάση των 16 του Conference League.

O σεβασμός και η εκτίμηση προς το πρόσωπο του από όλη την οικογένεια της ΑΕΚ είναι δεδομένα. Για αυτό και η πόρτα της ομάδας μας θα είναι για πάντα ανοικτή.

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ολόψυχα κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.

Ευχαριστούμε για όλα Νenad…»

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα