ΑΕΚ Λάρνακας: Η επίσημη πρόταση σε Μάμα - Οι συνθήκες παραμονής Πονς

ΑΕΚ Λάρνακας: Η επίσημη πρόταση σε Μάμα - Οι συνθήκες παραμονής Πονς

Newsroom
ΜΑΜΑΣ
Το Gazzetta Cyprus σας φέρνει τις πληροφορίες για την αποχώρηση του Ραφαήλ Μάμας και τις συνθήκες παραμονής του Πέρε Πόνς.

Μάμας

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, η ΑΕΚ Λάρνακας κατέθεσε επίσημη πρόταση ανανέωσης στον Ραφαήλ Μάμας καθώς τον υπολόγιζε και ήθελε να παραμείνει στην ομάδα. Ωστόσο ο ίδιος ήθελε εγγυημένο περισσότερο χρόνο συμμετοχής, κάτι που η ομάδα δε μπορούσε να του εξασφαλίσει, καταλήγοντας εν τέλει στην γνωστή εξέλιξη. Άρα αυτό συνεπάγεται ότι ο Μάμας θα αναζητήσει ένα συμβόλαιο που θα του εξασφαλίσει σημαντικό ρόλο σε μια ομάδα.

Πονς

Ωστόσο στην περίπτωση Πονς η κατάσταση είναι πιο περίπλοκη. Η ομάδα επιθυμεί διακαώς την παραμονή του στην Λάρνακα, με τον ίδιο να θέλει να επιστρέψει και να αγωνιστεί στην Ισπανία. Από την στιγμή όμως που δεν υπάρχει κάποια πρόταση και ενδιαφέρον από κάποια ομάδα που να ικανοποιεί τον παίχτη, η ΑΕΚ εξακολουθεί να ελπίζει ότι εν τέλει ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στον σύλλογο. Η υπόθεση Πονς αναμένεται να απασχολήσει έντονα τις επόμενες ημέρες. Μπορεί η παραμονή του να είναι δύσκολη υπόθεση, όσο ο παίχτης δεν βρίσκει κάτι στην πατρίδα του, τόσο βελτιώνεται η κατάσταση για την ΑΕΚ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα