ΑΠΟΕΛ: Στην τελική ευθεία με τον Γκαγιέγο!

ΑΠΟΕΛ: Στην τελική ευθεία με τον Γκαγιέγο!

Newsroom
gallello
Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε αναμονή για τις απαντήσεις των Κβιλιτάια, Ντάλσιο και Βιγιαφάνιες σχετικά με την ανανέωση των συμβολαίων τους. Ταυτόχρονα, προχωρά με προγραμματισμένη συνάντηση αύριο, 16 Μαΐου, με τον Ισπανό προπονητή Νταβίδ Γκαγιέγο.

Ο Γκαγιέγο φτάνει στην Κύπρο το βράδυ της σημερινής ημέρας (15/5) και θα έχει συνομιλίες με υψηλόβαθμα στελέχη της διοίκησης την επομένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, αντικαθιστώντας τον Σα Πίντο.

Η κίνηση αυτή σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τον ΑΠΟΕΛ, με την ομάδα να ελπίζει σε βελτίωση των επιδόσεών της και στην επίτευξη των στόχων της τη νέα σεζόν. Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις εξελίξεις, αναμένοντας την επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα