Ρόμα - Ουντινέζε 3-1: Ο Ντιμπάλα «έλαμψε» και... χάρισε το τρίποντο στους Τζαλορόσι (vid)

Ιάσονας Θεριός
dybala_goalll

bet365

Με απόλυτο MVP τον Πάουλο Ντιμπάλα που πρώτα σέρβιρε κι έπειτα εκτέλεσε, η Ρόμα έκαμψε την αντίσταση της Ουντινέζε (3-1) και επέστρεψε στα τρίποντα, ανεβαίνοντας στην 5η θέση της Serie A.

Φόρεσε ξανά την κάπα του ήρωα πάνω από τη τζαλορόσα φανέλα ο Ντιμπάλα και... καθάρισε για τη Ρόμα! Εν πολλοίς χάρη στη φοβερή εμφάνιση του Αργεντινού, η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο υπέταξε με 3-1 την Ουντινέζε μέσα στο «Ολίμπικο» και γεύτηκε ξανά τη χαρά της νίκης μετά τη λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι κόντρα στη Λάτσιο.

Στο 20ο λεπτό ο Ντιμπάλα σέρβιρε με φοβερή εκτέλεση φάουλ και ο Μαντσίνι με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους Τζαλορόσι. Η Ουντινέζε ωστόσο κάθε άλλο παρά... σκοτωμένη ήταν στο παιχνίδι. Στο 57' ο Τοβέν απάντησε με δύσκολη κεφαλιά και έφερε το ματς στα ίσα.

Όταν όλα όμως... μύριζαν γκέλα για τη Ρόμα, ο «Joya» έλαμψε ξανά. Στο 81ο λεπτό, ο Ντιμπάλα πήρε την μπάλα από το Λουκάκου μπήκε κάθετα στην περιοχή και με άψογο πλασέ έκρινε επί της ουσίας το παιχνίδι. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 90' με φοβερό πλασέ ο Ελ Σαράουι.

Πήρε τη ματσάρα στις καθυστερήσεις η Σασουόλο

Έμπολι και Σασουόλο χάρισαν απλόχερα θέαμα στην έδρα της πρώτης, με τους Νεροβέρντι να καταφέρνουν να πάρουν το «διπλό» με 4-3 σε ένα... τρελό παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 4' χάρη στον Καπούτο αλλά με τα γκολ των Πιναμόντι και Ενρίκε (12' & 22') έπεσε θύμα ανατροπής, πριν ο Φατσίνι ισοφαρίσει σε 2-2.

Ο Μπεράρντι έδωσε ξανά στη Σασουόλο το προβάδισμα στο 66', με το αυτογκολ του Βίνα βέβαια να κάνει στο 86ο λεπτό το 3-3. Οι Νεροβέρντι ωστόσο, δεν είχαν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη και με γκολ του Μπεράρντι ξανά στις καθυστερήσεις πήραν το σπουδαίο τρίποντο.

Τρίποντο στο 90+4' η Φροζινόνε

Η Φροζινόνε απέδειξε πως είναι... αλύγιστη και σε ματς θρίλερ επικράτησε 2-1 της Τζένοα εντός έδρας. Ο Σουλέ άνοιξε το σκορ στο 34' και ο Μαλινόφσκι ισοφάρισε τέσσερα λεπτά αργότερα. Στο 90+4' ωστόσο, ο Μοντερίσι έδωσε τη λύση και χάρισε τη νίκη στη Φροζινόνε.

Η βαθμολογία της Serie A

Η βαθμολογία της Serie A

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα