Νάπολι - Κάλιαρι: Μισάωρη καθυστέρηση στη σέντρα λόγω καταστροφών στην οροφή του «Μαραντόνα» από τον άνεμο!

osimhen_napoli

bet365

Οι ισχυροί άνεμοι της Καμπανίας προκάλεσαν καταστροφές στο «Μαραντόνα» και... πανικό κατά την είσοδο των οπαδών στο γήπεδο, με αποτέλεσμα η σέντρα της αναμέτρησης ανάμεσα στη Νάπολι και την Κάλιαρι να καθυστερήσει 30 λεπτά.

Με... απρόοπτο άρχισε η αναμέτρηση ανάμεσα στη Νάπολι και την Κάλιαρι, ματς του οποίου η σέντρα πήρε μισάωρη παράταση. Όπως μετέδωσε η Messagero, το παιχνίδι καθυστέρησε να ξεκινήσει επειδή ισχυροί άνεμοι προκάλεσαν ορισμένες - όχι σοβαρές - καταστροφές στην οροφή του σταδίου «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα».

Αυτό με τη σειρά του είχε ως αποτέλεσμα, πολλοί από τους οπαδούς των Παρτενοπέι να καθυστερήσουν να μπουν στο γήπεδο. Προκειμένου να μη χάσουν τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, η έναρξη του ματς μετατέθηκε, ενώ άμεσα τεχνικοί έσπευσαν να επιδιορθώσουν τις ζημιές στην οροφή του σταδίου.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα