Πέλκας: Γκολ και ασίστ στη νίκη της Μπασάκσεχιρ επί της Πεντίκσπορ με 3-2 (vid)

Πέλκας: Γκολ και ασίστ στη νίκη της Μπασάκσεχιρ επί της Πεντίκσπορ με 3-2 (vid)

pelkas11

bet365

Ο Δημήτρης Πέλκας με γκολ και ασίστ ήταν ο πρωταγωνιστής της Μπασάκσεχιρ στη νίκη της επί της Πεντίκσπορ με 3-2 και την κράτησε σε «τροχιά» Ευρώπης.

Η Μπασακσεχίρ με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Πέλκα, επικράτησε της Πεντίκσπορ με 3-2 και βρίσκεται στην πέμπτη θέση του τουρκικού πρωταθλήμας, στοχέυοντας σε έξοδο στην Ευρώπη.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ στο 50ο λεπτό μοίρασε ασίστ στο γκολ του πρώην φορ του ΟΦΗ, Φιγκεϊρέδο και στο 80' σκόραρε διαμορφώνοντας ο ίδιος το τελικό 3-2. Στη φάση του γκολ, η μπάλα στρώθηκε στον Πέλκα και εκείνος με δεξί σουτ από το ύψος του πέναλτι, την έστειλε στην αριστερή γωνία χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Η Μπασακσεχίρ με αυτό το τρίποντο είναι πέμπτη και στο -2 από την Μπεσίκτας, η οποία το Σάββατο (13/4) απομάκρυνε τον Φερνάντο Σάντος από την άκρη του πάγκου της και στοχεύει σε έξοδο στην Ευρώπη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πέλκας κατέγραψε ασίστ για τρίτο σερί παιχνίδι, ενώ συνολικά την τρέχουσα σεζόν σε συνολικά 21 συμμετοχές, έχει σκοράρει πέντε γκολ και τρεις ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα