ΑΕΛ - Λεβαδειακός: Το γρήγορο 2-0 των «βυσσινί» με τα τέρματα του Φατάι (vids)

Newsroom
Το γρήγορο 2-0 της ΑΕΛ κόντρα στον Λεβαδειακό με τα τέρματα του Φατάι (vids)

bet365

Η ΑΕΛ πήρε σημαντικό προβάδισμα στο μεγάλο ματς της αγωνιστικής κόντρα στον Λεβαδειακό με την ντοπιέτα που πέτυχε ο Κεχίντε Φάται μέσα σε λίγα λεπτά.

Η ΑΕΛ μπήκε πολύ δυνατά απέναντι στον Λεβαδειακό στο μεγάλο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των Play Off του βορείου ομίλου της Superleague 2 και έφτασε να προηγείται με 2-0 χάρη στα τέρματα του Φατάι στο 5ο και το 12ο λεπτό αντίστοιχα.

Οι «βυσσινί» εκμεταλλεύτηκαν και την ώθηση που τους έδωσε η δυναμική παρουσία του κόσμους τους στο AEL FC Arena και ευτύχησαν να προηγηθούν με 1-0 μόλις στο 5ο λεπτό, όταν ο Καλουτσικίδης έκανε την σέντρα, αλλά ο Γκροφ απέκρουσε ασταθώς με αποτέλεσμα η μπάλα να μείνει ζωντανή στην μικρή του περιοχή και ο Φατάι να προλάβει τόσο τον Ούγγρο κίπερ όσο και τον αμυντικό του Λεβαδειακού που ήταν κοντά και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Επτά λεπτά αργότερα, η ΑΕΛ σκόραρε ξανά και δράστης ήταν και πάλι ο 34χρονος Νιγηριανός επιθετικός της. Ο Παπαγεωργίου εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ηλιάδης έπιασε μια δυνατή κεφαλιά ολομόναχος στο πρώτο δοκάρι, ο Γκροφ του είπε «όχι», όμως ο Φατάι πρόλαβε τον αντίπαλό του, πήρε το... επιθετικό ριμπάουντ κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λεβαδειακού για δεύτερη φορά.

Υπενθυμίζουμε πως ο Λεβαδειακός βρίσκεται στην πρώτη θέση με 34 βαθμούς και η ΑΕΛ στην δεύτερη με 27, οπότε με νίκη των «βυσσινί» η μεταξύ τους διαφορά θα πέσει στους τέσσερις βαθμούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα