Νίκες ελπίδας για Καμπανιακό και Αναγέννηση Καρδίτσας, υποβιβάστηκε η Κοζάνη

Newsroom
Αναγέννηση Καρδίτσας

bet365

Σπουδαία νίκη που τον κρατάει ζωντανό στην μάχη για την παραμονή στην κατηγορία πέτυχε ο Καμπανιακός, με την ομάδα της Χαλάστρας να επικρατεί με 1-0 της Κοζάνης με τέρμα που πέτυχε με πέναλτι στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων. Σπουδαία ανατροπή για Αναγέννηση Καρδίτσας που νίκησε με 2-1 τον Αιολικό και συνεχίζει να ελπίζει για την παραμονή

Με δύο μεγάλα παιχνίδια ολοκληρώθηκε η προτελευταία αγωνιστική στα Play Out της Super League 2. Στην Χαλάστρα ο Καμπανιακός με πέναλτι στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων επικράτησε με 1-0 της Κοζάνης και παρέμεινε «ζωντανός» στην μάχη της παραμονής. Στην Καρδίτσα η Αναγέννηση παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Αιολικό, έκανε την ανατροπή επικρατώντας με 2-1 και αν κερδίσει την τελευταία αγωνιστική επίσης στην έδρα του τον ΠΑΟΚ Β' και δεν κερδίσει ο Καμπανιακός τον Ηρακλή εκτός έδρας μένει στην κατηγορία.

Καμπανιακός – Κοζάνη 1-0

Μεγάλη νίκη στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων πέτυχε ο Καμπανιακός. Η ομάδα του Γιώργου Αμανατίδη επικράτησε με 1-0 της Κοζάνης και συνεχίζει να ελπίζει, καθώς έφτασε τους 26 βαθμούς και ανέβηκε πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια της, καθώς αν κερδίσει τον αδιάφορο βαθμολογικά Ηρακλή εκτός έδρας, σώζεται ότι και να κάνει στο ματς με τον ΠΑΟΚ Β' η Αναγέννηση Καρδίτσας. Όσον αφορά την Κοζάνη δεν τα κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία, καθώς έμεινε στους 23 βαθμούς, ενώ δεν έχει και την ισοπαλία με τον Καμπανιακό.

Στα του αγώνα οι δύο ομάδες στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού είχαν περισσότερο το μυαλό τους στο να μην δεχθούν κάποιο γκολ, παρά να βγουν μπροστά και να διεκδικήσουν τη νίκη. Στις καθυστερήσεις όμως οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, το εκτέλεσε εύστοχα ο Καθάριος διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Σκόρερ: 90+1′ πεν. Ν. Καθάριος

Καμπανιακός (Αμανατίδης): Γιακουμής, Π. Καθάριος, Λαγωνίδης, Γιουκούδης (78′ Μυστακίδης), Σαρβανίδης (67′ Προσκυνητόπουλος), Μανιός (65′ Ν. Καθάριος), Μπούσης, Έππας, Φροσύνης, Γαρύφαλλος, Τότσκα.

Κοζάνη (Διγκόζης): Καραγκιόζης, Πάνος (68′ Παπαδόπουλος), Τάτσης, Σουλιώτης, Ίτσιος, Σιατραβάνης (65′ Γραμμένος), Καλλέργης, Αναστασόπουλος, Νάτσος, Γιάκος, Μαξίμοβιτς (79′ Ποζατζίδης).

Αναγέννηση Καρδίτσας – Αιολικός 2-1

Ανατροπή ελπίδας για την Αναγέννηση κόντρα στον Αιολικό. Η ομάδα της Καρδίτσας παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 και να φτάσει τους 25 βαθμούς. Η ομάδα του Τυριακίδη υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική τον αδιάφορο βαθμολογικά ΠΑΟΚ Β' και θέλει τη νίκη και να μην κερδίσει ο Καμπανιακός εκτός έδρας τον επίσης αδιάφορο βαθμολογικά Ηρακλή, για να παραμείνει στην κατηγορία. Από την άλλη ο Αιολικός είχε ήδη υποβιβαστεί έχοντας την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα των Play Out του Βορείου Ομίλου.

Στα του αγώνα οι νησιώτες ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν στο 21' να ανοίξουν το σκορ με τον Μπαλογιάννη στο 21'. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και το κατάφεραν στο 43' με τον Μπούζα να ισοφαρίζει σε 1-1, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε και το ημίχρονο.

Στο δεύτερο οι γηπεδούχοι πίεζαν συνεχώς και στο 66' με τον Αθανασιάδη πήραν το προβάδισμα και το κράτησαν ως το τέλος. Αξίζει να αναφερθεί πως δύο ακόμα φορές έφτασαν μια ανάσα από το να σκοράρουν, αλλά στο 17' και στο 73' οι προσπάθειες του Κονίλιο σταμάτησαν στο δοκάρι του Ντόκιτς.

Σκόρερ: 43′ Μπούζας φάουλ, 66′ Αθανασιάδης σουτ – 21′ Μπαλογιάννης σουτ

Αναγέννηση Καρδίτσας (Τυριακίδης): Γκέκας, Ντουμάνης (63′ Κέρθι), Γκόλιας, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Μπούζας (81′ Ζάγγος), Σαλαμούρας, Βερνάρδος (63′ Ανδρικόπουλος), Παπαδάκος (46′ Αθανασιάδης), Ξύδας (90′ Κοκκίνης), Κονίλιο.

Αιολικός (Γράφας): Ντόκιτς, Αλιατίδης (62′ λ.τ Χαμίντοβιτς), Γιοκέ (49′ Νούλας), Ζάκαριτς, Ενομό (46′ Ιωάννου), Μπενίτεζ, Καρανίκας, Μουχάλης, Μπαλογιάννης, Τριανταφυλλάκος (62′ Κριμιτζάς), Τριανταφύλλου.

Πρόγραμμα και αποτελέσματα 9ης αγωνιστικής play out Βορείου Ομίλου

Τρίτη 14/5

ΠΑΟΚ Β' - Ηρακλής 2-2

Τετάρτη 15/5

Καμπανιακός - Κοζάνη 1-0

Αναγέννηση Καρδίτσας – Αιολικός 2-1

Η βαθμολογία

6. ΠΑΟΚ Β' Β' 31 (9 ματς)

7. Ηρακλής 30 (9 ματς)

8. Καμπανιακός 26 (9 ματς)

-------------------------------------

9. Αναγέννηση Καρδίτσας 25 (9 ματς)

10. Κοζάνη 23 (9 ματς)

11. Αιολικός 15 (9 ματς)

Επόμενη αγωνιστική

Αναγέννηση Καρδίτσας – ΠΑΟΚ Β'

Ηρακλής – Καμπανιακός

Κοζάνη - Αιολικός

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα