Play off: Υπήρχε λόγος που ο ΠΑΟΚ έψαξε κι άλλο γκολ μετά το 3-2 του Σάστρε

Ο Ζοαν Σάστρε πανηγυρίζει το γκολ της νίκης επί της ΑΕΚ

bet365

Το Gazzetta καταγράφει όλα τα δεδομένα στη μάχη του φετινού τίτλου σ’ ότι αφορά τους δύο «Δικεφάλους», μετά το 3-2 της Τούμπας και τη νίκη του ΠΑΟΚ που έβαλε «φωτιά» στο πρωτάθλημα

Η νίκη του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι των «Δικεφάλων» το βραδυ της περασμένης Κυριακής (28/4) έβαλε «φωτιά» στο πρωτάθλημα, αν και η ΑΕΚ συνεχίζει να είναι το μεγάλο φαβορί και να ορίζει την τύχη της στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια με Ολυμπιακό (εκτός) και Λαμία (εντός).

Αντίθετα οι «ασπρόμαυροι» έχουν τρία παιχνίδια μπροστά τους και σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν η ομάδα του Λουτσέσκου πρέπει να κάνει το 3/3 και να περιμένει ένα στραβοπάτημα της «Ένωσης» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», καθώς την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τη Λαμία στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο ΠΑΟΚ γνωρίζει ότι ακόμα και αν κάνει το «τρία στα τρία» με Ολυμπιακό (εντός 12/5), Παναθηναϊκό (εντός 15/5) και Άρη (εκτός 19/5) ίσως να μην του αρκεί για να αναδειχθεί πρωταθλητής, αν δεν γκελάρει η ΑΕΚ, ενώ ακόμα και αν πάρει επτά βαθμούς στα τρία παιχνίδια (δύο νίκες, μία ισοπαλία) οι 78 βαθμοί δεν θα του δώσουν το πρωτάθλημα.

Κι αυτό θα συμβεί σε περίπτωση ισοβαθμίας με την ΑΕΚ (ισοπαλία με Ολυμπιακό, νίκη με Λαμία) που έχει το πάνω χέρι για ένα γκολ. Η νίκη με 2-0 στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της δίνει το πρωτάθλημα για ένα γκολ.

Τα αποτελέσματα των δύο «Δικεφάλων»:

  • ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 2-0 (κανονική διάρκεια)
  • ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 1-1 (κανονική διάρκεια)
  • ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 2-2 (playoffs)
  • ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 3-2 (playoffs)

Οι δύο ομάδες έχουν από μια νίκη, δύο αναμετρήσεις έληξαν ισόπαλες, αλλά στο τρίτο κριτήριο (η διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Playoffs / Playouts αθροιστικά) η ΑΕΚ υπερτερεί του ΠΑΟΚ για ένα γκολ (7-6).

Οι «ασπρόμαυροι» μπορούν πλέον να κατακτήσουν το πρωτάθλημα μονάχα με 80 βαθμούς και σε αυτό το σενάριο θα αποδειχθεί σωτήριο το τέρμα του Στέφαν Σβαμπ στη Λαμία στο 110ο λεπτό, αν και η ισοπαλία στο «Αθανάσιος Διάκος» ήταν γκέλα ολκής…

Γι’ αυτό το λόγο μετά το 3-2 από τον Σάστρε δεν επαναπαύτηκαν και θέλησαν να πετύχουν και τέταρτο γκολ, μάλιστα αυτό ήταν κάτι που γνώριζαν οι περισσότεροι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου, που πήραν το ρίσκο και κυνήγησαν ένα ακόμα γκολ το οποίο άγγιξαν στο 95ο λεπτό όταν ο Ντεσπόντοφ εκτέλεσε κόρνερ με τον Κουλιεράκη να παίρνει την κεφαλιά και τη μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα