ΑΕΚ: «Όλοι είδαν σε ποιες συνθήκες βρέθηκε ο Αλμέιδα, σίγουροι ότι δεν προκύπτει τίποτα εις βάρος του»

ΑΕΚ: «Όλοι είδαν σε ποιες συνθήκες βρέθηκε ο Αλμέιδα, σίγουροι ότι δεν προκύπτει τίποτα εις βάρος του»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα

bet365

Μετά την κλήση του Ματίας Αλμέιδα από τη ΔΕΑΒ, η ΑΕΚ τονίζει ότι αυτή βασίζεται μόνο σε περιεχόμενο δύο δημοσιευμάτων, υπογραμμίζοντας ότι δεν προκύπτει απολύτως τίποτα εις βάρος του Αργεντινού τεχνικού που βρέθηκε μέσα σε συγκεκριμένες συνθήκες στην Τούμπα.

Η κλήση του Ματίας Αλμέιδα σε απολογία από τη ΔΕΑΒ προκάλεσε έκπληξη στις τάξεις της ΑΕΚ καθώς όπως τονίζουν οι κιτρινόμαυροι για τον Αργεντινό τεχνικό δεν υπάρχει καμία επιβαρυντική έκθεση και πως η κλήση του βασίζεται μόνο στο περιεχόμενο δύο δημοσιευμάτων από συγκεκριμένες πλευρές.

«Προφανώς και προκαλεί έκπληξη, από την στιγμή που δεν υπάρχει οποιαδήποτε επιβαρυντική έκθεση. Από αστυνομία, παρατηρητές, φύλλο αγώνα κλπ. Απολύτως τίποτα το επιβαρυντικό δεν υπάρχει από πλευράς αξιωματούχων του αγώνα και αστυνομίας. Αυτός είναι και ο λόγος που η κλήση για εξηγήσεις βασίζεται στο περιεχόμενο δύο δημοσιευμάτων, σύμφωνα με την ενημέρωση που λάβαμε», ανέφεραν στην ΑΕΚ και πρόσθεταν:

«Προφανώς και δεν αγνοούμε το κλίμα που έχουν επιχειρήσει να δημιουργήσουν συγκεκριμένες πλευρές πολύ έντονα και με μεγάλη επιμονή τα τελευταία 24ωρα. Θα κληθεί παρόλα αυτά να δώσει εξηγήσεις στην ΔΕΑΒ ο προπονητής μας, με βάση το περιεχόμενο δύο δημοσιευμάτων».

Οι κιτρινόμαυροι εκφράζουν την πεποίθησή τους πως εναντίον του Αλμέιδα δεν προκύπτει το παραμικρό, υπογραμμίζοντας ότι όλοι είδαν τις συνθήκες μέσα στις οποίες βρέθηκε ο ίδιος στην Τούμπα, τις οποίες και ανέλυσε ο ίδιος μετά το παιχνίδι.

«Εννοείται πως είμαστε σίγουροι ότι δεν μπορεί να προκύψει τίποτε σε βάρος του Ματίας Αλμέιδα. Όλοι έχουν δει τι ακριβώς έγινε και μέσα σε ποιες συνθήκες βρέθηκε ο προπονητής μας. Συνθήκες που περιέγραψε και ο ίδιος μετά το παιχνίδι και προκύπτουν από όσα έχει δει κι όλος ο κόσμος», υποστήριζαν χαρακτηριστικά στην Ένωση.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα