«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Πίττα και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»

«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Πίττα και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»

Newsroom
Ο Ιωάννης Πίττας της ΑΪΚ Στοκχόλμης

bet365

Στη Σουηδία επαναφέρουν στο προσκήνιο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Κύπριο φορ της ΑΪΚ Στοκχόλμης, Ιωάννη Πίττα και τονίζουν ότι σκάουτ της Ένωσης θα τον δει από κοντά σύντομα.

Ο 27χρονος Κύπριος επιθετικός Ιωάννης Πίττας πήρε μεταγραφή το περσινό καλοκαίρι από τον Απόλλωνα Λεμεσού στην ΑΪΚ Στοκχόλμης, με την οποία μετράει δύο γκολ σε έξι ματς στη φετινή Allsvenskan και πέντε συνολικά μαζί με το Κύπελλο Σουηδίας σε 12 παιχνίδια.

Το σουηδικό Μέσο Fotbolldirekt επαναφέρει ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Πίττα, κάτι που είχε ακουστεί ως φημολογία στο παρελθόν.

Όπως υπογραμμίζει το σουηδικό δημοσίευμα, σκάουτ της ΑΕΚ σύντομα θα ταξιδέψει στη Σουηδία για να δει από κοντά τον Πίττα να αγωνίζεται σε ματς της ΑΪΚ Στοκχόλμης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα