ΑΕΚ: Συσπείρωση και απόλυτη συγκέντρωση για τον τίτλο

ΑΕΚ: Συσπείρωση και απόλυτη συγκέντρωση για τον τίτλο

Ο Αλμέιδα σε ομιλία του στους παίκτες της ΑΕΚ

bet365

Η ήττα στην Τούμπα και τα όσα έχουν ακολουθήσει δεν πρέπει να επηρεάσουν την ΑΕΚ, με τον Ματίας Αλμέιδα να προετοιμάζει από εδώ και πέρα τους παίκτες του για τα δύο τελευταία ματς - τελικούς με αποφασιστικότητα, προσήλωση και πίστη για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο τρόπος με τον οποίο χάθηκαν οι βαθμοί στην Τούμπα αφήνει μια πικρή γεύση στην ΑΕΚ, ειδικά από τη στιγμή που ακόμα και ο πόντος αν σωζόταν, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, η Ένωση θα τελείωνε ουσιαστικά την υπόθεση του τίτλου. Προφανώς και θα αναλυθούν τα λάθη από τον Ματίας Αλμέιδα και τους παίκτες, στην αυτοκριτική που υπογράμμισε στις δηλώσεις του ο Αργεντινός τεχνικός, ωστόσο ο ίδιος ο «Πελάδο» έδωσε αμέσως το σύνθημα μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

«Τώρα πρέπει να είμαστε καλά και να δώσουμε τη μάχη μας για τους δύο τελικούς που απομένουν. Η ομάδα πρέπει να κάνει μια αυτοκριτική. Και για τα καλά και για τα κακά που κάναμε. Αν είχαμε κάνει όλα είχαμε σχεδιάσει, σήμερα θα ήμασταν πρωταθλητές, θα είχαν τελειώσει όλα. Η διακοπή θα μας βοηθήσει να επανέλθουν κάποιοι ποδοσφαιριστές. Να πούμε άλλη μια φορά ότι το ελληνικό πρωτάθλημα έχει ακόμα μια διακοπή και θα προετοιμαστούμε για τα δύο ματς τελικούς», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου στην Τούμπα δίνοντας το στίγμα για την επόμενη μέρα.

Ο «Πελάδο» έχει μπροστά του δύο εβδομάδες για να προετοιμάσει την ομάδα του για το μεγάλο ματς με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Από το οποίο αν η ΑΕΚ φύγει με τους τρεις βαθμούς, μετά θα της χρειάζεται η νίκη με τη Λαμία την τελευταία αγωνιστική μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όπως ακριβώς δηλαδή πέρυσι με τον Βόλο για να επαναλάβει την κατάκτηση του τίτλου. Νωρίτερα βέβαια θα έχει διεξαχθεί το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, όπου αν προκύψει ισοπαλία, τότε θα ωφελήσει την ΑΕΚ που θα χρειάζεται απλά νίκη με τη Λαμία.

Σε κάθε περίπτωση ο Αλμέιδα θέλει από τους ποδοσφαιριστές του να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι για τον στόχο τους χωρίς να κοιτάνε τα αποτελέσματα των άλλων και το αν θα ευνοηθούν από αυτά. Την ίδια στιγμή στον οργανισμό της ΑΕΚ υπάρχει τρομερή συσπείρωση γύρω από τον «Πελάδο» για την επίθεση που δέχθηκε μετά τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα.

Οι κιτρινόμαυροι, όπως αντέδρασαν μετά τις απώλειες βαθμών με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ νωρίτερα στη διαδικασία των play off, έτσι και τη δεδομένη στιγμή καλούνται να βγάλουν παρόμοια αντίδραση που θα είναι και η πιο καθοριστική για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το σύνολο του Αλμέιδα άλλωστε έχει αποδείξει ότι έχει το know-how σε τέτοιες καταστάσεις. Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι σε αυτό το διάστημα παίκτες που δεν ήταν στο απόλυτο της ετοιμότητας τους για να βγάλουν 90λεπτο θα επανέλθουν, με τον «Πελάδο» να υπολογίζει στο σύνολο του ρόστερ του.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα