«Ο Οζέγκοβιτς μπορεί να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ»

Newsroom
ozegovic_intime.

bet365

Στην πατρίδα του Ογκνιεν Οζέγκοβιτς υποστηρίζουν πως ενδέχεται να παραμείνει στη χώρα μας και μετά τον Βόλο και την Κηφισιά να φορέσει και τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Σε μεταγραφικό «σενάριο» για τον ΠΑΟΚ εμπλέκουν οι Σέρβοι τον Ογκνιεν Οζέγκοβιτς, καθώς η ιστοσελίδα «Sportskacentrala.com» ανέφερε πως ο συμπατριώτης τους φορ απασχολεί τον Δικέφαλο.

«Ενας ακόμα πρώην ποδοσφαιριστής της Παρτιζάν είναι κοντά στον ΠΑΟΚ», υποστήριξε για τον 29χρονο επιθετικό της Κηφισιάς, ενώ ο συντάκτης του κειμένου σχολίασε πως ο παίκτης από τις 180.000 ευρώ που λάμβανε στην Κηφισιά ζητάει 500.000 ευρώ από τον ΠΑΟΚ που όμως προσφέρει λιγότερα. Σε αυτό το κομμάτι μάλιστα θεωρεί πως έχει «κολλήσει» το θέμα και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η εκεί μετακίνησή του.

Παράλληλα υποστηρίζεται ότι ο Οζέγκοβιτς που σημείωσε φέτος 16 γκολ σε 30 εμφανίσεις του με τους «νεοφώτιστους» που τελικά υποβιβάστηκαν στη Super League 2, διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα