Πετράκης: «Δείξαμε ότι δικαιούμαστε την παραμονή, παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο» (vid)

Newsroom
Πετράκης: «Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο - Μακάρι να υπάρχει ανάλογη συνέχεια για τον Παναιτωλικό»

bet365

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης μίλησε στο κανάλι ΚΡΗΤΗ TV για την προσπάθεια που κατέβαλε εκείνος και οι ποδοσφαιριστές του προκειμένου να κρατήσουν το κλαμπ στην κατηγορία.

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης παραχώρησε συνέντευξη στο κανάλι ΚΡΗΤΗ TV της γενέτειράς του και αναφέρθηκε στην τεράστια προσπάθεια που έκανε η ομάδα του Αγρινίου για να πετύχει τον στόχο της παραμονής, κάτι που συνέβη απόλυτα άξια σύμφωνα με τον ίδιο.

Ο Έλληνας προπονητής τόνισε πως τα «καναρίνια» πέτυχαν τον στόχο αυτό ενώ παράλληλα πήγαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους και στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος κι έπαιξαν κατά γενική ομολογία πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Τα παιδιά, οι ποδοσφαιριστές δηλαδή, με την στάση τους, την εικόνα και την παρουσία δείξανε ότι δικαιούμαστε την παραμονή. Συνδυάστηκε με την παρουσία της ομάδας για πρώτη φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Κατά γενική ομολογία παίξαμε και πολύ καλό ποδόσφαιρο. Καταλαβαίνετε ότι τα συναισθήματα ήταν έντονα για όλους. Είναι από τις στιγμές που θέλουμε όσο γίνεται περισσότερο να ζούμε στην δουλειά που κάνουμε. Μακάρι να υπάρχει ανάλογη συνέχεια για τον Παναιτωλικό», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εισπράξαμε μεγάλο σεβασμό και αγάπη από τον κόσμο και όσους είναι γύρω από την ομάδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτό. Αυτό είναι που μένει στην καρδιά μας και το μυαλό μας. Στην καθημερινότητα ο κόσμος στο Αγρίνιο προσπαθούσε να μας δείξει την αγάπη, τον σεβασμό και την εκτίμηση, που μας ανέβαζε την μεγάλη ευθύνη που είχαμε».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα