Stoiximan Super League 1: Η τελευταία αγωνιστική των Play Out του Πρωταθλήματος

Από τον αγώνα του Παναιτωλικού με τον ΟΦΗ

bet365

Το Σάββατο 11 Μαϊου είναι που ολοκληρώνεται η διαδικασία των αγώνων των Play Out της κατηγορίας της Stoiximan Super League 1 με την 7η και τελευταία αγωνιστική.

Τέσσερα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα για το Σάββατο σε επίπεδο Play Out της Stoiximan Super League 1. Με ίδια ώρα έναρξης αλλά χωρίς πλέον να υπάρχει καμία βαθμολογική ουσία υπό το πρίσμα πώς έχουν ήδη κριθεί οι ομάδες που δεν θα συνεχίσουν στη μεγάλη κατηγορία (που είναι οι Κηφισιά και ΠΑΣ Γιάννινα).

Στις 20.00 λοιπόν για το Σάββατο θα ξεκινήσουν τα εξής παιχνίδια για την 7η και τελευταία αγωνιστική: Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ - Παναιτωλικός, Πανσερραϊκός - Κηφισιά και ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος. Από αυτά τα ματς βέβαια θα καθοριστεί ποιος εκ των Πανσερραϊκού, Αστέρα Τρίπολης, ΟΦΗ (κυρίως ή και του Ατρόμητου υπό προϋποθέσεις) θα τελειώσει πρώτος σε αυτή τη διαδικασία.

Το πρόγραμμα των Play Out στις 11 Μαϊου

20.00: Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης (NS PRIME)
20.00: ΟΦΗ - Παναιτωλικός (COSMOTE SPORTS TV 1)
20.00: Πανσερραϊκός - Κηφισιά (NS 2)
20.00: ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος (NS 4)

Η βαθμολογία των Play Out

1. Πανσερραϊκός 35
2. Αστέρας Τρίπολης 35
3. ΟΦΗ 35
4. Ατρόμητος 34
5. Παναιτωλικός 33
6. Βόλος 32
7. Κηφισιά 28
8. ΠΑΣ Γιάννινα 22

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα