ΟΦΗ: Η είσοδος του Γιαννούλη και η τελευταία του ομιλία (vid)

ΟΦΗ: Η είσοδος του Γιαννούλη και η τελευταία του ομιλία (vid)

Newsroom
Giannoulis

bet365

Ο Κώστας Γιαννούλης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του «Γεντί Κουλέ» συνοδευόμενος από τις δύο του κόρες και την ανιψιά του, στο τελευταίο του παιχνίδι πριν «κρεμάσει τα παπούτσια του».

Ιδιαίτερο είναι για τον Κώστα Γιαννούλη το αποψινό (11/5) ματς του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό που βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς ο εκ των «κάπτεν» της ομάδας αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του. Ετσι μετά από 5,5 σεζόν στο Ηράκλειο και εκ των πρώτων μεταγραφών της Μπούσης εποχής, ο 37χρονος αμυντικός θα πει «αντίο» στα γήπεδα, όπου και μετρά αισίως 418 επαγγελματικές συμμετοχές.

Με θητεία, μεταξύ άλλων, σε Ηρακλή, Ολυμπιακό, Ατρόμητο, Αστέρα Τρίπολης αλλά και την γερμανική Κολωνία, ο έμπειρος μπακ αλλά και στόπερ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο συνοδευόμενος από τις δύο του κόρες αλλά και την ανιψιά του. Οι φίλοι των Κρητικών τον χειροκρότησαν θερμά, ενώ όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος έκαναν πριν τη σέντρα έναν κύκλο και τον περίμεναν. Εκείνος πήγε στο κέντρο του και έδωσε το «σύνθημα» για τη νίκη, ενώ η ιαχή «ΟΦΗ» ακούστηκε δυνατά.

Ηταν η τελευταία του ομιλία...

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα