ΠΑΟΚ: Οι 2+1 «τρελές» ασίστ του Ζίβκοβιτς (vid)

ΠΑΟΚ: Οι 2+1 «τρελές» ασίστ του Ζίβκοβιτς (vid)

zivkovic_eurokinisi.jpg

bet365

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς «έφτιαξε» με εντυπωσιακό τρόπο το 1-0 του ΠΑΟΚ στο χθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και χαρακτήρισε «τρελή» την ασίστ που έδωσε στον Τάισον. Στο παρελθόν και άλλες φορές ο Σέρβος μεσοεπιθετικός έχρισε με «μαγικό» τρόπο σκόρερ κάποιον συμπαίκτη του στον Δικέφαλο.

Στο «κόλπο» για την κατάκτηση του φετινού τίτλου έμεινε ο ΠΑΟΚ, ύστερα από το 2-0 που επικράτησε χθες (12/5) του Ολυμπιακού στο εξ’ αναβολής ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο των φετινών Play Off.

Ετσι με δύο ματς να απομένουν μέχρι το φινάλε βρίσκεται μόλις στο «-1» από την πρωτοπόρο ΑΕΚ και στο club «βλέπουν» τίτλο. MVP του αγώνα ήταν ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, αφού μεταξύ άλλων δημιούργησε το 1-0 που σημείωσε ο Τάισον και ύστερα ο ίδιος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Μετά το φινάλε σχολίασε για την ασίστ του πως «ίσως να είναι η πιο τρελή που έχω δώσει» και πλέον μπαίνει το ερώτημα. Είναι η ωραιότερη/δυσκολότερη και πιο εντυπωσιακή δική του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ;

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός ήρθε το καλοκαίρι του 2020 στα μέρη μας και αμέσως ξεχώρισε για τις εκτελεστικές αλλά και δημιουργικές του ικανότητες. Ξέρει «πολύ» μπάλα και αισίως μετρά στον Δικέφαλο 44 γκολ και 36 τελικές πάσες σε όλες τις διοργανώσεις.

Το να «απομονώσεις» τις πιο «τρελές» του εμπνεύσεις όταν και «έφτιαξε» κάποιο τέρμα για συμπαίκτη του είναι αρκετά, ελέω των ικανοτήτων του, δύσκολο, ωστόσο δύναται να ειπωθεί πως «μένουν» κυρίως η χθεσινή και ακόμη δύο.

Ας θυμηθούμε λοιπόν τις 2+1 ασίστ του…

Στον Τάισον

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός ήταν λοιπόν ο κορυφαίος του Δικεφάλου στο χθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς «έφτιαξε» το 1-0 του Τάισον και μετέπειτα διαμόρφωσε ο ίδιος το τελικό 2-0 υπέρ του Δικεφάλου. Στη φάση όπου ο Βραζιλιάνος άνοιξε το σκορ (26’) εκείνος πήρε το «ριμπάουντ» μετά από σέντρα του Σάστρε που κόντραρε και με «ψαλιδάκι» στην κίνηση (!) βρήκε τον συμπαίκτη του αμαρκάριστο και σε θέση βολής.
υγδ

Στον Κρμέντσικ

Στις 22 Μάϊου του 2021 ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος της σεζόν 2020/21, που ήταν μάλιστα η πρώτη εν Ελλάδι του Σέρβου ακραίου. Στον final του θεσμού κέρδισε 2-1 τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κρμέντσικ στο 90’. Τότε ο Σλοβάκος στράικερ βγήκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας ύστερα από ασίστ με τακουνάκι και κάθετα που του έβγαλε ο Σέρβος συμπαίκτης του!

gdfds

Στον Ελ Καντουρί

Την επόμενη περίοδο (2021/22) ο Δικέφαλος έφτασε, όπως και φέτος, μέχρι τα προημιτελικά του Conference League, όπου «πάλεψε» στα ίσα τη σειρά του με τη Μαρσέιγ αλλά τελικά αποκλείστηκε. Στον πρώτο αγώνα του ζευγαριού ηττήθηκε 2-1 στο Βελοντρόμ και το γκολ του σημείωσε ο Ελ Καντουρί, ύστερα από no look τακουνάκι του Ζίβκοβιτς, όπου και έβγαλε τον Μαροκινό αμαρκάριστο μέσα στα αντίπαλα καρέ.

φδγδ

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς στον ΠΑΟΚ

Αγώνες: 188
Γκολ: 44
Ασίστ: 36

@Photo credits: eurokinissi
 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα