ΠΑΟΚ: Ο Τάισον και ο πανηγυρισμός με την υψωμένη γροθιά του μικρού στην κερκίδα της Τούμπας

ΠΑΟΚ: Ο Τάισον και ο πανηγυρισμός με την υψωμένη γροθιά του μικρού στην κερκίδα της Τούμπας

Τάισον

bet365

Ο Τάισον αποτελεί παράδειγμα για τους νέους κάτι που το αποδεικνύει και το φωτογραφικό στιγμιότυπο από την Τούμπα με τον πιτσιρικά της Κ14 του ΠΑΟΚ να τον μιμείται…

O Τάισον Μπαρσέλος Φρέντα είναι από τους ποδοσφαιριστές που δεν διστάζουν να στέλνουν τα δικά τους μηνύματα κατά του ρατσισμού ακόμα και κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Ο Βραζιλιάνος έχει γίνει γνωστός για τον πανηγυρισμό του, μετά από κάθε γκολ που πετυχαίνει, με υψωμένη τη γροθιά, κάτι που επανέλαβε στο πρόσφατο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Τάισον έτρεξε προς τον πάγκο του ΠΑΟΚ, σταμάτησε και με υψωμένη τη γροθιά του έστειλε ξανά ένα δυνατό μήνυμα κατά του ρατσισμού.

Σε μια από τις πολλές φωτογραφίες με τον συμβολικό πανηγυρισμό του, ο Τάισον εντόπισε στην κερκίδα της ένα μικρό φίλο του «Δικεφάλου», ο οποίος μιμήθηκε την κίνηση του, δημοσιεύοντας την στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας:

«Για αυτό παλεύουμε, για να αποτελούμε έμπνευση, ευχαριστώ μικρέ».

Αυτό που δεν γνωρίζει ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ είναι πως ο μικρός στη φωτογραφία αγωνίζεται στις ακαδημίες του «Δικεφάλου» και πιο συγκεκριμένα στην Κ14.

Τάισον

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα