ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Σενάρια επιστημονικής φαντασίας οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου»!

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Σενάρια επιστημονικής φαντασίας οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου»!

Παναθηναϊκός

bet365

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διέψευσε άμεσα τα λεγόμενα του Βασίλη Κωνσταντίνου τόσο σχετικά με τον τελικό του Κυπέλλου όσο και με το συλλαλητήριο των οπαδών της Κυριακή.

Ο παλαίμαχος άσος και πρώην παράγοντας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου, παραχώρησε συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε στις κινήσεις του Τριφυλλιού σχετικά με τον τελικό του Κυπέλλου και το συλλαλητήριο των οπαδών την Κυριακή.

Η αντίδραση της διοίκησης των ''πρασίνων'' ήταν άμεση, διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς του Κωνσταντίνου.

Συγκεκριμένα, ξεκαθάριζαν τα εξής:

''Για τον τελικό του Κυπέλλου ο Παναθηναϊκός πιστεύει ότι πρέπει να είναι γιορτή και επομένως να γίνεται με κόσμο, πάντα με τις ενδεδειγμένες προϋποθέσεις. Για το λόγο αυτό η ΠΑΕ χρηματοδότησε την εγκατάσταση καμερών στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να διεξαχθεί ένας τελικός γιορτή με κόσμο και ασφάλεια στο μεγαλύτερο στάδιο της χώρας.

Αντί αυτού η ΕΠΟ εμμένει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ένα μικρό γήπεδο που δεν πληροί τις προϋποθέσεις ασφαλείας. Ελπίζουμε έστω και την ύστατη ώρα η ΕΠΟ και ο Άρης να αντιληφθούν ότι ο τελικός πρέπει να γίνει με φιλάθλους στο ΟΑΚΑ.

Επιπλέον για το σύνολο των δηλώσεων του κ. Κωνσταντίνου, οι απόψεις του αποτελούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας χωρίς γνώση της πραγματικότητας. Φυσικά δεν έχει την παραμικρή σχέση ή επαφή με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού''.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα