IFFHS: Εκτόξευση 13 θέσεων για Ολυμπιακό, ακολουθεί ο ΠΑΟΚ, αρκετά πίσω Παναθηναϊκός και ΑΕΚ

Ολυμπιακός

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει ανέβει σημαντικά στην κατάταξη της iffhs, πιο πίσω ο ΠΑΟΚ, ενώ Παναθηναϊκός και ΑΕΚ είναι ακόμα πιο κάτω στην εν λόγω λίστα.

Ο Ολυμπιακός με την παρουσία του στον τελικό του Conference League ανέβηκε 13 θέσεις στην IFFHS (Διεθνής Oμοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου).

Συγκεκριμένα, οι ερυθρόλευκοι από την 67η θέση βρίσκονται πλέον στην 54η, με τον ΠΑΟΚ να είναι στην 56η. Ο Παναθηναϊκός στη σχετική λίστα είναι στην 116η θέση και η ΑΕΚ 119η.

Αξίζει, δε, να τονίσουμε ότι η Αστον Βίλα είναι στην 35η θέση της κατάταξης, η Φιορεντίνα που θα βρει στον τελικό ο Ολυμπιακός στην 33η, ενώ η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται στην 21η!

Πάντως, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν πίσω τους γίγαντες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπως είναι οι Γιουβέντους (61η) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (72η).

Στην κορυφή της εν λόγω λίστα είναι η Μάντσεστερ Σίτι με τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Ίντερ, Μπάγερν Μονάχυ, Ρόμα, Παλμέιρας, Ατλέτικο Μαδρίτης και Αταλάντα να ακολουθούν. Πιο πίσω είναι οι Μπαρτσελόνα, Αρσεναλ, Λίβερπουλ και Παρί.

Αναλυτικά η λίστα σ' αυτό το λινκ.

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα