Γιαννούλης: Το συγκινητικό αντίο στο... ποδόσφαιρο

Γιαννούλης: Το συγκινητικό αντίο στο... ποδόσφαιρο

Newsroom
ελλαδα

bet365

Με μια ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Κώστας Γιαννούλης είπε το τελευταίο του αντίο στο... ποδόσφαιρο μετά την απόφαση του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Το τελευταίο του παιχνίδι ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έπαιξε το Σάββατο ο Κώστας Γιαννούλης. Ο έμπειρος 36χρονος αμυντικός αγωνίστηκε για τελευταία φορά, στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό καθώς αποφάσισε να βάλει τέλος στη μεγάλη του καριέρα.

Με μια ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Γιαννούλης έστειλε το τελευταίο του μήνυμα ως ποδοσφαιριστής με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κώστα Γιαννούλη:

«Η σκέψη υπήρχε μήνες στο μυαλό μου και το τελευταίο διάστημα είχε πλέον γίνει οριστική μέσα μου.
Δεν φανταζόμουν ποτέ όμως πόσο δύσκολο είναι να πεις το αντίο. Πόσο δύσκολο είναι να βάλεις τίτλους τέλους, ουσιαστικά, σε μια ολόκληρη ζωή.

Σε τόσες αναμνήσεις.

Στα όνειρα που έγιναν πραγματικότητα. Από το ποδόσφαιρο αποχωρώ γεμάτος.

Κέρδισα σεβασμό, εκτίμηση, φίλους. Δοκίμασα τον εαυτό μου. Χάρηκα, έκλαψα, λυπήθηκα, απογοητεύτηκα.

Το πιο σημαντικό είναι πως ο μικρός Κώστας μεγάλωσε και χάρη στο ποδόσφαιρο έγινε καλύτερος άνθρωπος. Έγινα πατέρας και είχα τη χαρά τα παιδιά μου να με δουν να αγωνίζομαι.

Η ποδοσφαιρική διαδρομή μου είχε διαφόρους σταθμούς που ο καθένας τους μου δίδαξε πράγματα. Κάθε ομάδα, κάθε πόλη που έζησαν για μένα έγιναν το «σπίτι» μου.

Δέθηκα και πάλεψα για την καθεμία από αυτές. Με τις καλές και τις κακές στιγμές μου προσπάθησα να είμαι δίκαιος, έντιμος και μαχητής, αξίες που απέκτησα από την οικογένειά μου.

Δεν ξέρω πως θα είναι η ζωή μετά το ποδόσφαιρο, αυτό που γνωρίζω όμως είναι πως το ποδόσφαιρο για μένα θα είναι μαζί με την οικογένειά μου το μεγαλύτερο δώρο που μου πρόσφερε η ζωή και θα είμαι ευγνώμων γι’ αυτό αιώνια!
ΥΓ: Στα 19 χρόνια της επαγγελματικής μου καριέρας υπήρξαν άνθρωποι που σημάδεψαν την πορεία μου. Τους οφείλω ένα ευχαριστώ για μία υπόκλιση για όσα μου χάρισαν.

Το ίδιο και σε όλους όσους συνεργάστηκα από προπονητές, συμπαίκτες, ιατρούς, σταφ και αντιπάλους. Εκτός από ευχαριστώ, οφείλω και μία συγγνώμη σε όσους μπορεί να στεναχώρησα.

Με εκτίμηση
Κώστας Γιαννούλης
».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα