ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Οι εκλεκτοί του Φατίχ Τερίμ

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Οι εκλεκτοί του Φατίχ Τερίμ

Ο Φατίχ Τερίμ

bet365

Χωρίς εκπλήξεις η ενδεκάδα του Φατίχ Τερίμ στο ντέρμπι της Τούμπας, με τον Τούρκο προπονητή να δίνει φανέλα βασικού στον Άντρατζ Σπόραρ αντί του τραυματία Φώτη Ιωαννίδη και να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα μετά από καιρό τον Ντάνιελ Μαντσίνι και τον Γιούρι Λοντίγκιν.

Ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο νίκη απόψε στη Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ για να κλείσει την παρένθεση που τον έθεσε εκτός διεκδίκησης τίτλου και να βάλει τις βάσεις για να τερματίσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Φατίχ Τερίμ που σε αυτό το παιχνίδι δεν έχει διαθέσιμους τους Ιωαννίδη, Βέρμπιτς, Αϊτόρ και Σένκεφελντ, ξεκινά το Τριφύλλι με την αναμενόμενη ενδεκάδα.

Συγκεκριμένα:

Κάτω από τα δοκάρια ξεκινά ο Λοντίγκιν. Αριστερός μπακ ο Χουάνκαρ, δεξιός ο Κώτσιρας και ο Αράο με τον Γεντβάι οι δύο στόπερ. Ρούμπεν, Τσέριν, Μπακασέτας η τριάδα στη μεσαία γραμμή. Αριστερός εξτρέμ ο Μπερνάρντ, δεξιός ο Μαντσίνι και στην κορυφή της επίθεσης ο Σπόραρ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα