Λαμία - Άρης: Οι Θεσσαλονικείς γύρισαν το ματς με δυο γκολ σε δυο λεπτά, έβαλε το «κερασάκι» ο Φετφατζίδης (vids)

Φετφα

bet365

Ο Άρης βρήκε δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα κόντρα στη Λαμία και έκανε την ανατροπή στο «Αθανάσιος Διάκος». Σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 4-2 ο Γιάννης Φετφατζίδης.

Ματσάρα στο «Αθανάσιος Διάκος»! Η Λαμία πήγε στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα του αγώνα με τον Άρη με προβάδισμα δυο γκολ, όμως το σφύριγμα της λήξης του Σιδηρόπουλου βρήκε τους Θεσσαλονικείς να πανηγυρίζουν τη νίκη με 4-2.

Ο πρώτος σκόρερ των φιλοξενούμενων, Λορέν Μορόν, μείωσε στο 46' και ισοφάρισε έπειτα από ένα 20λεπτο, στο 76'. Ο Ισπανός φορ πετάχθηκε στο πρώτο δοκάρι μετά από παράλληλο γύρισμα του Φατόρε και έκανε το 2-2.

Δυο λεπτά μετά το δεύτερο γκολ του Μορόν ο Άρης πήρε προβάδισμα στο σκορ. Στο 78' ο Φατόρε έκανε τη «γυριστή» κεφαλιά μετά από «σκαστό» σουτ του Μοντόγια και νίκησε τον Χατζηεμμανουήλ για το 2-3.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης με τρομερό σουτ έπειτα από όμορφη ατομική ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό 2-4 και «σφράγισε» το τρίποντο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα