Βιεϊρίνια: «Κανείς δεν το περίμενε εκτός από εμάς, διψάμε για τίτλους»

Newsroom
Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια

bet365

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια ανέφερε μεταξύ άλλων πως στην ομάδα πίστεψαν πως μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα αναφέροντας πως στους Θεσσαλονικείς υπάρχει ένα γκρουπ παικτών που διψάει για τίτλους.

Ένας φοβερός και τρομερός ΠΑΟΚ διέλυσε με 4-1 τον Παναθηναϊκό και πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια του, καθώς με νίκη στο Βικελίδης επί του Άρη κατακτά τον τίτλο ότι και να γίνει στο ΑΕΚ – Λαμία. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια που την στιγμή που οι «πράσινοι» πίεζαν για το 2-2 έκανε το 3-1, μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Το ξέραμε ότι μόνο ένα αποτέλεσμα έπρεπε να πάρουμε στα τρία τελευταία ντέρμπι. Δείξαμε χαρακτήρα μετά την χειρότερη εμφάνιση που κάναμε στη Λαμία.

Είμαστε σε καλό δρόμο. Πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο ματς. Πάμε στο Βικελίδης για τη νίκη και το πρωτάθλημα.

Η αποθέωση δεν είναι μόνο για εμένα. Είναι για όλους. Δουλεύουμε σκληρά, όλοι μαζί. Αξίζουμε συγχαρητήρια. Κανείς δεν το πίστευε ότι θα φτάσουμε στο τελευταίο ματς για να διεκδικούμε τον τίτλο.

Θέλουμε να τελειώσουμε τα συναρπαστικά αυτά Play Off με εμάς μπροστά και να σηκώσουμε τον τίτλο.

Είμαστε ένα γκρουπ που διψάει για τίτλους. Δεν μπορούσαμε να δουλέψουμε όπως θα ήθελε ο προπονητής λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών.

Κανένας δε περίμενε, εκτός από εμάς, να είμαστε τώρα πρωτοπόροι, να φτάσουμε τόσο μακριά στην Ευρώπη. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες. Να κλείσουμε τώρα τη σεζόν με το πρωτάθλημα!

Ο Λουτσέσκου πριν μπω με είπε να βοηθήσω αμυντικά, γιατί ο Παναθηναϊκός γέμισε με μπαλιές την περιοχή μας και έπρεπε να βοηθήσω τον Μπάμπα».

Για το πώς ήταν τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ μετά το 1-1 στη Λαμία, τι σκέφτονταν οι παίκτες: «Ότι έπρεπε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια εάν θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές. Μας βγήκε και το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, αλλά εμείς ξέραμε ότι έπρεπε να κάνουμε τη δουλειά μας. Και δεύτερο αποτέλεσμα να είχαμε την Κυριακή εμείς πάλι για τη νίκη θα πηγαίναμε στο Βικελίδης.

Στην κανονική διάρκεια δεν είχαμε τα καλύτερα αποτελέσματα στα ντέρμπι, άρα έπρεπε να το αποδείξουμε στα playoffs ότι είμαστε καλύτεροι πρώτα για τους εαυτούς μας και μετά για τον κόσμο μας».

Για το ματς με τον Άρη που θα κρίνει τον τίτλο: «Είναι ντέρμπι της πόλης. Ξέρουμε ότι είναι παιχνίδια με ένταση και ψυχή. Έχουμε ένα κίνητρο παραπάνω. Δεν σκεφτόμαστε ότι θα πανηγυρίσουμε τον τίτλο στο Χαριλάου. Ο Άρης θα παίξει για τη φανέλα και τον κόσμο του και εμείς θα κάνουμε όμως το ίδιο».

Για το μέλλον του: «Θα μιλήσουμε μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Δεν είναι ώρα να το σκεφτώ εγώ ή η ομάδα. Το μυαλό μας είναι στο πρωτάθλημα. Από Δευτέρα με το καλό θα μιλήσουμε».

@Photo credits: eurokinissi
 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα