Final Four K-15: Ο Ολυμπιακός απέκλεισε τον Άρη και περιμένει τον νικητή του ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός στον τελικό

Οι παίκτες του Ολυμπιακού

bet365

Οι παίκτες της Κ-15 του Ολυμπιακού παρότι δέχθηκαν τη μείωση του σκορ από τον Αρη με σκορ 2-1 επικράτησαν εν τέλει με 3-1 στο ΔΑΚ Λαμίας και έτσι θα είναι στον τελικό για τη διεκδίκηση του τίτλου.

H ανάδειξη του Πρωταθλητή Κ-15 θα γίνει από την Τελική Φάση (Final Four) του Πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2023-24 με τους 2 ημιτελικούς του Σαββάτου και τον τελικό της Τρίτης 21/5 στο ΔΑΚ Λαμίας.

Το απόγευμα του Σαββάτου ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 του Αρη, θα είναι στον τελικό και περιμένει τον βραδινό ημιτελικό του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό για να μάθει τον αντίπαλό του. Οι Παπαγεωργίου στο 3' και Σιώζιος (που είναι αρχηγός του Ολυμπιακού) στο 33' σκόραραν αρχικά για τον Ολυμπιακό και ο Παπασαραφιανός στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου για τον Άρη προκειμένου να έρθει το 2-1.

Όμως στο 55' ο Λαζαρίδης μετά από ωραία προσπάθεια των παικτών του Ολυμπιακού και κακό διώξιμο της άμυνας του Αρη έκανε το 3-1 με πλασέ. Με αυτόν τον τρόπο ο Ολυμπιακός πέρασε στον τελικό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Β. Σπέρτος): Ταβουλάρης, Σιώζιος, Τσαλαπατανάκης, Φαρίνης (65′ Μάρας), Γούσιος, Μωυσιάδης (65′ Γορανίτης), Αγγελόπουλος (60′ Χρηστίδης), Παπαγεωργίου (76′ Λεοντόπουλος), Λαζαρίδης (76′ Μαγκλογιάννης), Σεφερλής και Παναγόπουλος.

Άρης (Στρ. Γιαπουτζής): Σαββουλίδης, Ευστρατίου, Γέργος, Βοριαζίδης, Μ. Παπαδόπουλος, Σιούτας (62′ Κάλφας), Άμπελας (75′ Οικονομίδης), Ο. Παπαδόπουλος (62′ Γατσώρης), Παπασαραφιανός, Κυριαζής και Τοζίδης (78′ Βανδήρας).


@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα