Παναθηναϊκός: To «αντίο» του Χουάνκαρ στον κόσμο του Τριφυλλιού

Παναθηναϊκός: To «αντίο» του Χουάνκαρ στον κόσμο του Τριφυλλιού

Χουανκαρ

bet365

Μετά το τελευταίο του παιχνίδι στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ο Χουάνκαρ αποχαιρέτησε τους φίλους του Παναθηναϊκού με ανάρτηση στα Social Media.

Ο κύκλος του Χουάνκαρ στον Παναθηναϊκό κλείνει. Ο Ισπανός αριστερός μπακ έδωσε το τελευταίο του παιχνίδι με την πράσινη φανέλα στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο ντέρμπι αιωνίων με τον Ολυμπιακό και μετά την ισοπαλία με τους Περαιώτες αποχαιρέτησε τους φίλους του Τριφυλλιού.

«Ευχαριστώ πολύ για κάθε στιγμή, με κάνατε να νιώθω πολύ χαρούμενος από την πρώτη μέρα. Σας αποχαιρετώ όλους χαρούμενος και ευγνώμων για όλες τις στιγμές που ζήσαμε μαζί, καλές και κακές. Και ελπίζω μόνο να ξέρετε ότι έχω δώσει τα πάντα για αυτόν τον σύλλογο και για σας. Πάντα στην καρδιά μου, σας αγαπώ όλους», ανέφερε η ανάρτηση του Χουάνκαρ.

O 34χρονος αμυντικός ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού το 2020, έκανε 128 εμφανίσεις με τη φανέλα με το τριφύλλι, πέτυχε τρία γκολ και έδωσε 14 ασίστ, ενώ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας του 2022 και μπορεί να φύγει με δεύτερο τρόπαιο αν η ομάδα του Χρήστου Κόντη νικήσει τον Άρη στις 25 Μαΐου στον τελικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα