F1 - Ο Λεκλέρ θα ακούει νέα φωνή στα ακουστικά του από την Ίμολα και μετά

F1 - Ο Λεκλέρ θα ακούει νέα φωνή στα ακουστικά του από την Ίμολα και μετά
Από τον επόμενο αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στην Ίμολα της Ιταλίας, ο Μονεγάσκος θα συνεργάζεται με καινούργιο αρχιμηχανικό στο γκαράζ της Ferrari.

Η Scuderia Ferrari ανακοίνωσε αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας των τμημάτων της. Μία από αυτές είναι ότι ο Λεκλέρ θα δουλεύει πλέον με διαφορετικό μηχανικό αγώνων από το Grand Prix Εμίλια-Ρομάνια, τον 7ο γύρο της φετινής σεζόν της Formula 1. Ο Μονεγάσκος από το 2019 που υπέγραψε με την ιταλική ομάδα συνεργαζόταν με τον Τσάβι Μάρκος, ο οποίος μάλλον θα ανάλάβει άλλη θέση μέσα στον οργανισμό της Ferrari.

Τη θέση του Μάρκος θα την πάρει ο Μπράιαν Μπότσι, ο οποίος εργάζεται στην Scuderia Ferrari από το 2014. Η τελευταία του θέση ήταν ως μηχανικός απόδοσης του Λεκλέρ. Ο Μπότσι από δω και στο εξής θα είναι η νέα φωνή στα αφτιά του 26χρονου, καθοδηγώντας τον μέσα στο τριήμερο όσο αγωνίζεται.

Bryan Bozzi

Ο Τσάβι Μάρκος είχε σημαντικό ρόλο όλα αυτά τα χρόνια στην επιτυχία του Λεκλέρ στην Ferrari. Αυτή περιλαμβάνει 5 νίκες, 23 pole position, και 33 βάθρα. Ο οδηγός της ιταλικής ομάδας στους 6 αγώνες που έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής στην φετινή σεζόν έχει τερματίσει 3 φορές στο βάθρο με την ψηλότερη θέση τερματισμού του να είναι η 2η στο Grand Prix Αυστραλίας, όπου η Ferrari έκανε το 1-2.

Xavi Marcos

Ο Λεκλέρ υπέγραψε νέα πολυετή συμφωνία με τη Ferrari λίγο πριν από την αρχή της σεζόν και λίγο πριν επιβεβαιωθεί ότι ο Λιούις Χάμιλτον θα ενταχθεί στην ιταλική ομάδα από το 2025.

Photo credits: @ScuderiaFerrari/X, @banter_steiner/X, @CL16NATION/X

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!