Όσκαρσον: «Ο Ολυμπιακός πρόσεχε να μη χάσει με οκτώ ή εννέα γκολ, θα είναι διαφορετικά στο σπίτι τους»

Όσκαρσον: «Ο Ολυμπιακός πρόσεχε να μη χάσει με οκτώ ή εννέα γκολ, θα είναι διαφορετικά στο σπίτι τους»

Ο Ανχελ Μοντόρο

bet365

Ο τεχνικός της Βάλουρ, Όσκαρ Μπγιάρνι Οσκαρσον δήλωσε πως η ομάδα του θα επιδιώξει να νικήσει και στον επαναληπτικό τελικό με τον Ολυμπιακό στο EHF European Cup.

Η Βάλουρ νίκησε τον Ολυμπιακό με 30-26 στο Ρέικιαβικ στον πρώτο τελικό του EHF European Cup, με την ισλανδική ομάδα ομάδα να αποκτά πλεονέκτημα για τον επαναληπτικό το Σάββατο (25/5).

Η ισλανδική ομάδα μετρά 13 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στη διοργάνωση και παράλληλα «έσπασε» το αήττητο του Ολυμπιακού, που μετρούσε εννέα νίκες και μια ισοπαλία.

Ο τεχνικός της Βάλουρ, Όσκαρ Μπγιάρνι Οσκαρσον σε δηλώσεις του στο handbolta.is είπε: «Νόμιζα ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν ήρεμοι προς το τέλος απόψε. Πρόσεχαν να μη χάσουν το παιχνίδι με οκτώ ή εννέα γκολ. Τους περιμένω με διαφορετικούς στο σπίτι τους.

Σκόραραν 39 γκολ εντός έδρας εναντίον της Φερεντσβάρος στους ημιτελικούς. Δεν ήθελαν να χάσουν αυτό το παιχνίδι με μεγάλη διαφορά και το κατάφεραν, παρόλο που έχασαν.

Ο Ολυμπιακός έχεις το βάθος να ανεβάσει ταχύτητα. Είμαστε απλώς σε προνομιακή θέση και πρέπει να απολαύσουμε την επόμενη εβδομάδα πριν από το δεύτερο παιχνίδι. Οι παίκτες μας δεν βρίσκονται σε αυτήν την κατάσταση κάθε μέρα.

Φυσικά έχουμε στόχο να κερδίσουμε και το δεύτερο παιχνίδι. Ως αποτέλεσμα, το πλεονέκτημα είναι καλό, αν και δεν πρέπει να επικεντρωθούμε καθόλου σε αυτό, αλλά στο να παίξουμε όπως πραγματικά μπορούμε. Αν τέσσερα γκολ θα είναι αρκετά ή όχι; Απλά, δεν μας ενδιαφέρει αυτό».

@Photo credits: Olympiacos SFP / Facebook
 

Τελευταία Νέα