Κωπηλασία: Χάλκινες στη δίκωπο οι Ελληνίδες στο Παγκόσμιο κύπελλο

anastasiadou mpourmpou

bet365

Εξαιρετική εμφάνιση έκανε το ελληνικό πλήρωμα της δικώπου, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο κύπελλο κωπηλασίας στη Λουκέρνη.

Ευαγγελία Αναστασιάδου και Χριστίνα Μπούρμπου έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο Παγκόσμιο κύπελλο κωπηλασίας στη Λουκέρνη, από το οποίο θα επιστρέψουν με το χάλκινο μετάλλιο.

Οι δύο πρωταθλήτριες, που έγιναν πλήρωμα στη δίκωπο εδώ και μικρό διάστημα, έκαναν την πρώτη τους διεθνή εμφάνιση και τα δείγματα που έδωσαν είναι πολύ αισιόδοξα για τη συνέχεια.

Με χρόνο 7:11.22 τερμάτισαν τρίτες, πίσω από τις πολύ γρήγορες Αυστραλές που με 7:00.84 νίκησαν στην κούρσα και τις επίσης πολύ ανταγωνιστικές Ρουμάνες με 7:05.80.

Παράλληλα, την πέμπτη θέση στον μικρό τελικό του διπλού σκιφ και την 11η στη γενική του παγκοσμίου κυπέλλου της Λουκέρνης με χρόνο 6:21.55 κατέλαβαν οι Θανάσης Παλαιοπάνος-Γιάννης Καλανδαρίδης ολοκληρώνοντας έτσι την παρουσία τους στον πρώτο επίσημο αγώνα τους ως πλήρωμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα