Κωπηλασία: Τρία πληρώματα στον ημιτελικό, τέσσερα στα ρεπεσάζ στο Παγκόσμιο Κ23

Η Εθνική κωπηλασίας Κ23

bet365

Τρία πληρώματα έχουν προκριθεί στον ημιτελικό του Παγκόσμιου πρωταθλήματος κωπηλασίας Κ23, μέχρι στιγμής.

Καλές εμφανίσεις κάνουν οι αθλητές και οι αθλήτριες της εθνικής ομάδας κωπηλασίας που συμμετέχει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας Κ23, το οποίο διεξάγεται στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας.

Το πλήρωμα των Μιλένα Κοντού και Ευαγγελίας Αναστασιάδου ήταν το μοναδικό που πήρε την απευθείας πρόκριση στον ημιτελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών, αφού τερμάτισε στην πρώτη θέση στην προκριματική κούρσα που με 7:08.27.

Τη θέση τους στον ημιτελικό έκλεισαν και οι Δημήτρης Στασινός και Ζήσης Μπουκουβάλας στη δίκωπο άνευ, μετά την καλή τους εμφάνιση στα ρεπεσάζ όπου τερμάτισαν πρώτοι με 6:49.47. Το ίδιο ισχύει και για τον Στράτο Τριανταφύλλου στο σκιφ ελαφρών βαρών που προκρίθηκε στον ημιτελικό, παίρνοντας την πρώτη θέση (7:91.32) στην κούρσα των ρεπεσάζ.

Τα βήματα των παραπάνω πληρωμάτων θα επιδιώξουν να ακολουθήσουν και τέσσερα ακόμη πληρώματα, τα οποία θα αγωνιστούν στα ρεπεσάζ. Πιο συγκεκριμένα, η Ευαγγελία Φράγκου στο σκιφ γυναικών που έχασε την απευθείας πρόκριση για ένα δευτερόλεπτο, οι Δημήτρης Ζωγράφος, Παύλος Φαΐτας, Λεωνίδας Παλαιοπάνος και Λεωνίδας Τζουμέζης στην τετράκωπο, οι Νίκος Χωλόπουλος και Δημήτρης Παπάζογλου στο διπλό ανδρών και οι Σοφία Δαλίδου και Γαβριέλα Λιόλιου στο διπλό γυναικών θα αγωνιστούν στα ρεπεσάζ διεκδικώντας τις θέσεις τους στους ημιτελικούς των αγωνισμάτων τους.

 

Τελευταία Νέα