Χάλκινο μετάλλιο η Φράγκου στο σκιφ στο παγκόσμιο Κ23

Δημήτρης Ντζάνης
 η Ευαγγελία Φράγκου με το χάλκινο μετάλλιο στο σκιφ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας Κ23 στο Πλόβντιβ.

bet365

Η Ευαγγελία Φράγκου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο σκιφ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας Κ23 στο Πλόβντιβ.

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε και η Ευαγγελία Φράγκου κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο σκιφ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας Κ23 στο Πλόβντιβ.

Η 20χρονη αν και αγωνίστηκε στη δύσκολη 1η διαδρομή, αποτέλεσμα της παρουσίας της στα ημιτελικά, η Φράγκου μπόρεσε να ανέβει στο βάθρο του αγωνίσματος.

Τερμάτισε σε 07:41.18, πίσω από την Ελβετίδα, Αουρέλια Καταρίνα Γιάνσεν (7:34.00) και την Άλισον Μπέρτζιν (7:37.72).

Στην 3η ελληνική παρουσία σε τελικούς στην τελευταία ημέρα του πρωταθλήματος οι Σοφία Δαλίδου και Γαβριέλα Λιόλου αγωνίστηκαν στο τελικό στο διπλό σκιφ, καταλαμβάνοντας την 6η θέση (7:18.13).

*Την 6η θέση στον τελικό Β' στο σκιφ ελ. βαρών κατέλαβε ο Στράτος Τριανταφυλλου με χρόνο 7:18.04 και κατετάγη 12ος στη γενική κατάταξη.

*Την 4η θέση στον τελικό Β' κατέκτησε η τετράκωπος άνευ των ανδρών με τους Δημήτρη Ζωγράφο-Παύλο Φαΐτα-Λεωνίδα Παλαιοπάνο-Λεωνίδα Τζουμέζη σημειώνοντας χρόνο 5:56.53 για να καταταγούν στην 10η θέση στη γενική του αγωνίσματός τους

*Την 2η θέση στον τελικό Β' του διπλού ανδρών κατέκτησαν οι Νικος Χωλόπουλος, Δημήτρης Παπάζογλου με χρόνο 6:18.82 λογά εκατοστά πίσω από το πρώτο πλήρωμα του Βελγίου (6:18.27) καταλαμβάνοντας έτσι την 8η θέση στη γενική

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα