Κωπηλασία: Έξι τα πληρώματα της Ελλάδας στους ημιτελικούς του Παγκόσμιου Κ19

panagiotis_makrygiannis

bet365

Με προκρίσεις συνεχίζουν τα μέλη της ελληνικής αποστολής στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας Κ19.

Τη δεύτερη μέρα των αγώνων, ελληνικά πληρώμετα συμμετείχαν στις επαναληπτικές κούρσες που έδιναν τις τελευταίες θέσεις για τους ημιτελικούς των αγώνων, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων που διεξάγεται στο Παρίσι.

Ο Παναγιώτης Μακρυγιάννης τερμάτισε πρώτος στον προημιτελικό με 6:59.93 και πήρε την πρόκριση για τον ημιτελικό του σκιφ στο Παγκόσμιο.

Την πρόκριση στον ημιτελικό του διπλού σκιφ εφήβων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Παρισιού πήραν οι Νίκος Χωλόπουλος και Δημήτρης Παπάζογλου που τερμάτισαν στην πρώτη θέση του ρεπεσάζ με 6:28.95.

Την τέταρτη θέση στον επαναληπτικό αγώνα του τετραπλού εφήβων κατέλαβαν οι Αριστείδης Καλαντίδης-Σπύρος Κυριζόπουλος-Γιώργος Χαρίσιος-Κωνσταντίνος Καραγιάννης με χρόνο 6:02.81 και θα αγωνιστούν στον Γ' τελικό του πρωταθλήματος. Το πλήρωμα της Γαλλιας που πήρε την 3η και τελευταία θέση για τα ημιτελικά τερμάτισε σε 5:59.42.

Η Ελλάδα μετράει έξι πληρώματα σε ημιτελικούς, καθώς μετρά ήδη τέσσερις προκρίσεις από την πρώτη μέρα των αγώνων.

@Photo credits: ΕΚΟΦΝΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα