Πήγαν στο First Dates να βρουν τον έρωτα αλλά βρέθηκαν τελικά συνάδελφοι (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Πήγαν στο First Dates να βρουν τον έρωτα αλλά βρέθηκαν τελικά συνάδελφοι (vid)
Το ραντεβού της Τζωρτζίνας και του Χρήστου στο First Dates δεν ήταν και τόσο «τυφλό», καθώς γνωριζόντουσαν από πριν.

Μια έκπληξη περίμενε δύο παίκτες στο First Dates που βρέθηκαν για να βρουν το άλλο τους μισό. Η Τζωρτζίνα και ο Χρήστος ήταν τελικά γνωστοί αφού δουλεύουν στο ίδιο μαγαζί.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί έμεινε άφωνη όταν διαπίστωσε ότι οι δύο παίκτες γνωρίζονταν, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να συνεχίσουν κανονικά το ραντεβού τους στο ριάλιτι αγάπης του STAR.

«Η Τζωρτζίνα, δεν το πιστεύω! Δουλεύουμε μαζί! Είναι συνάδελφος μου, δουλεύουμε πολύ καιρό μαζί στο ίδιο μαγαζί και την ξέρω αρκετό καιρό. Δεν το περίμενα ποτέ, σοκαρίστηκα και το είπα και στον μπάρμαν κιόλας», είπε αρχικά ο 38χρονος παίκτης του First Dates από την Αθήνα. Μάλιστα, με τη σειρά της, η Τζωρτζίνα δεν έκρυψε και εκείνη την έκπληξη μα και την αμηχανία της στα πρώτα λεπτά του ραντεβού.

Στη συνέχεια, η Ζενεβιέβ Μαζαρί άφησε για λίγο μόνους τους δυο νέους και συνομίλησε με τις άλλες δυο σερβιτόρες του εστιατορίου της αγάπης. «Φτιάξε καφέ να στα πω! Πάω, ξαφνικά κοιτάζονται και είναι α, ου, α! Δουλεύουν στο ίδιο μαγαζί! Εγώ για μια στιγμή πήγα να πάθω τίποτα εγκεφαλικά, τύπου «τα είχαν, τα χάλασαν και βρεθήκαν;» αλλά απλώς δουλεύουν στον ίδιο χώρο. Είναι singles και ήθελαν να έρθουν στο First Dates».

Το ραντεβού φάνηκε να πήγε καλά αφού οι δύο παίκτες είχαν οικειότητα μεταξύ τους.