Eurovision 2024: Για πρώτη φορά στη σκηνή του Μάλμε το «Ζάρι» - Βίντεο και φωτογραφίες από την πρόβα της Μαρίνας Σάττι

Επιμέλεια: Newsroom
Eurovision 2024: Για πρώτη φορά στη σκηνή του Μάλμε το «Ζάρι» - Βίντεο και φωτογραφίες από την πρόβα της Μαρίνας Σάττι
Η ελληνική αποστολή και η Μαρίνα Σάττι πραγματοποίησαν την πρώτη τους πρόβα στη σκηνή της Eurovision

Στη σκηνή της Eurovision ανέβηκε, τη Μ. Δευτέρα (29/04), η Μαρίνα Σάττι και πραγματοποίησε την πρώτη τεχνική πρόβα της με το τραγούδι «Ζάρι».

Το τραγούδι «Ζάρι» ξεσήκωσε όσους παρακολούθησαν τις πρόβες με έναν eurofan να γράφει τα εξής: «Η Ελλάδα ανεβαίνει στη σκηνή, σηματοδοτώντας την 50ή χρονιά της στη Eurovision. Η Μαρίνα Σάττι φέρνει το τραγούδι της "ZARI", ένα κράμα ελληνικών, αραβικών και βαλκανικών επιρροών που ισορροπεί ανάμεσα στο παραδοσιακό και το υπερσύγχρονο.

Η Μαρίνα αποπνέει θράσος και είναι ντυμένη με ένα λαμπερό μοβ φόρεμα με φούστα σε σχήμα φουστανέλας και μαύρες μπότες με τακούνι. Συνοδευόμενη από τέσσερις χορευτές που την πλαισιώνουν, αναμειγνύει κινήσεις χορού δρόμου με παραδοσιακά στοιχεία. Η κοντινή κάμερα ενισχύει τη σύνδεση της Μαρίνας με το τηλεοπτικό κοινό.

Η σκηνοθεσία διαθέτει ζωντανά νέον, ροζ αιωρούμενα γραφικά ZARI στους κύβους και οπτικά στοιχεία σε στυλ γκράφιτι στον τοίχο LED, απηχώντας την αστική ατμόσφαιρα του επίσημου βίντεο. Με βαθύ μπάσο, το TA TA TA του τραγουδιού αντηχεί παντού.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα διαγωνίζεται τρίτη – κατά σειρά εμφάνισης – στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2024, ο οποίος θα γίνει την Πέμπτη 9 Μαΐου 2024 στο Μάλμε της Σουηδίας. Στον σχολιασμό του διαγωνισμού για λογαριασμό της ΕΡΤ θα είναι οι ηθοποιοί, Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα.

Δείτε εικόνες και βίντεο από την πρόβα της Μαρίνας Σάττι