Σουβλάκια: «Πόλεμος» για το κεμπάπ, τι συμβαίνει με το... ντονέρ της έριδος

Σουβλάκια: «Πόλεμος» για το κεμπάπ, τι συμβαίνει με το... ντονέρ της έριδος
Εάν η τουρκική πρόταση περάσει, όλα τα εστιατόρια στην Ευρώπη θα πρέπει να συμμορφωθούν με την κατοχυρωμένη μέθοδο παραγωγής που προτείνει η Άγκυρα… Ποια είναι αυτή;

Πρωτοβουλία για την κατοχύρωση του ντονέρ κεμπάπ στην ΕΕ έλαβε η Τουρκία, ζητώντας να σερβίρεται με συγκεκριμένο τρόπο, δηλαδή μόνο με μεγάλες πλάκες βοδινού και αρνίσιου κρέατος οριζόντια κομμένες σε κομματάκια πάχους 3 έως 5 χιλιοστών, ενώ τα κομματάκια κοτόπουλου θα μπορούν να έχουν πάχος μεταξύ ενός και δύο εκατοστών.

Διαβάστε τη συνέχεια στο insider.gr